Herrera recolza la llista de Siscu Sánchez

“No hi ha ningú de nosaltres que fiqui la mà a la caixa”. Amb aquesta frase ha iniciat la seva intervenció Joan Herrera, secretari general d’IC-V, amb motiu de la presentació de la candidatura de les próximes municipals a Santa Coloma. Ha dit que la seva visita no era una casualitat: “En aquest Ajuntament hi ha hagut un focus de pràctiques corruptes inacceptables [cas Pretoria] i un enriquiment amb l’urbanisme”.

CAP DE LLISTA.– Siscu Sánchez, cap de llista de la col·lació ecosocialista, ha insistit en aquests conceptes. “L’Ajuntament ha rebut més diners que mai i, no obstant això, ha duplicat el seu nivell d’endeutament”. Sánchez, que fa quatre anys va passar a l’oposició municipal, ha criticat al govern socialista de la ciutat: “Amb Bartu Muñoz, l’Ajuntament no dialogava i amb Núria Parlon, tampoc”.

Tot seguit, Sánchez  ha presentat als seus companys de llista. El segueixen Alexandra Sevilla, Raquel Galera, Xavi Pujols, Miguel Garrido, Leo Cuadrado, Ismael Rodríguez, Montse Martínez, Fina Rodríguez i Àngel Pla, entre d’altres. Els suplents són els tres últims caps de llista: Lluís Hernàndez, ex alcalde; Loli Gómez i Ferràn Saro. Tots ells van mostrar una declaració de patrimoni.

CAS PALAU.– Herrera ha abordat altres qüestions amb els periodistes. El dirigent d’ICV ha demanat al president de la Generalitat i president de CiU que doni explicacions pel presumpte finançament irregular de CDC davant la imputació del que va ser tresorer de CDC, Daniel Osàcar. “Ahir es va demostrar que hi ha dos casos Palau, el cas de Millet i cas de Ferrovial que pagava comissions que després es derivaven a CiU”, ha dit Herrera en un acte sobre transparència a Santa Coloma de Gramenet al mateix temps que ha donat validesa a les conclusions de la Comissió d’Investigació que es va fer al Parlament de Catalunya per què “el que el jutge va fer ahir decidint imputant a Daniel Osàcar demostra que les conclusions de la comissió no eren les conclusions fetes només per unes forces polítiques sinó que són les mateixes a les que ha arribat el nou jutge”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: