Abelló diu que ERC li ha fet a Gent de Gramenet ‘una jugada indigna’

“És una jugada indigna”, ha declarat aquest matí Jaume Abelló, exfundador d’ERC en Santa Coloma i un dels portaveus de Gent de Gramenet, encara que ha matisat que parlava a títol personal. La notícia que ERC es presentarà a les eleccions amb el nom de ‘Gent de Santa Coloma’, facilitada per GRAMENET 2.0, ha causat un profund malestar en Gent de Gramenet. Aquest col·lectiu es va reunir anit i va decidir no pronunciar-se sobre aquest assumpte, de moment.

Abelló ha manifestat: “Desempolsar una marca de fa vuit anys i usar en la publicitat un logo amb les lletres GG és de molt mala fe i ho pagaran car. Amb això ERC demostra que l’única política que té per a Santa Coloma consisteix a usar un nom per pescar el vot dels despistats”. ERC ha anunciat que concorre a aquests comicis amb Reagrupament.

Jaume Abelló s’atribueix la paternitat del nom Gent de Santa Coloma, en el 2003, quan era dirigent d’ERC, i sosté que es va crear per aglutinar a diferents grups, finalitat contrària que persegueix ara ERC, al seu judici. “Fan una política de terra cremada. Vénen a dir si no entro jo a l’Ajuntament, vaig a tractar que no entre ningú. Això és miserable. Pot ser que els doni beneficis a curt termini, però a la llarga pagaran el que estan fent”. Abelló diu que ignora si la iniciativa procedeix de la direcció nacional d’ERC o de “el lloc on treballa” l’actual president local, Jordi Cañigueral, en referencia a la seva condició de funcionari municipal. “Sempre –diu–li he tingut per una persona correcta, mai pensaba que podia fer una jugada tan indigna”.

SOLIDARITAT I DEBAT.– Demà, els membres de Gent de Gramenet rebran la visita del dirigent de Solidaritat per la Independència, Uriel Beltran. És probable que s’anunciï un acord entre les dues fomaciones i que responguin formalment a ERC. La web Racó català ha obert el debat “ERC i el joc brut“.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

6 Responses to Abelló diu que ERC li ha fet a Gent de Gramenet ‘una jugada indigna’

 1. miguel says:

  En la política como en la vida, cuando se pierde la ética, se pierde la credibilidad, a partí de ahora las clases de izquierda, o de ética.

  Sois lo mismo que los PSC – IC- V.

  ¿que pena?

 2. Lydia says:

  Si la gent va a votar despistada no és problema de qui es presenta…

  Per què des de fora es veu com una jugada indigna o com un joc brut? Jo no veig altra cosa que una estratègia com qualsevol altra i del tot legal.

 3. David R. says:

  Evidentment, Lydia, si ets la filla del senyor Cañigueral d’ERC doncs que diràs?

 4. Lydia says:

  No me n’amago pas, simplement opino, com tothom.

 5. Francesc Badia says:

  Sr. ABELLÓ, ABANS D’OPINAR INFORMIS BÉ. I SI S’HA EQUIVOCAT, RECONEGUI-HO, AIXÒ L’ HONORARÀ, I SI L’ ENCERTA, QUE ELS ALTRES LI HO RECONEGUIN

 6. Grama says:

  Que comentin als socis de la Gramenet si en sap de fer de jugades indignes el sr. Abelló!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: