Ha mort Jordi Navarro, exregidor i restaurador

El restaurador Jordi Navarro Sol, exregidor i històric militant comunista (PSUC i OIC), ha mort a l’edat de 57 anys, després de les complicacions en una intervenció quirúrgica. Navarro, que deixa esposa –Isabel Urbano– i dues filles, regentava els restaurants Isalba i el Celler de l’Isalba. Abans, va ser fuster i regidor d’Esports, Joventut i Medi Ambient, en l’etapa de Lluís Hernández com a alcalde. Jordi Navarro va ser regidor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet durant dos mandats, de 1987 a 1995. En la seva primera etapa es va fer càrrec de l’Institut Municipal d’Esports (IME). L’enterrament serà el divendres, dia 8, a les 12,45.

Recordo els molts anys de la meva etapa a la revista Grama en què esmorzem junts a la gallega (Bar Amistat), al carrer Rafael de Casanovas. Allí ens trobàvem tots els dies, fes sol o plogués, amb Joan Pujols, el seu col·lega inseparable, en Joan Bonet i altres amics i coneguts, a la taula llarga que omplia de menjar la Felisa, la pobra, també morta. Al voltant d’aquesta taula vam tenir les converses més íntimes i els debats més encesos i, no obstant això, mai vam perdre l’amistat. Jordi era un comunista convençut i un demòcrata, i una bona persona. Amb ell, he mort una miqueta jo també. L’ estimava.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Ha mort Jordi Navarro, exregidor i restaurador

  1. EMILIO ANTONIO ORTIZ says:

    Es cierto Jordi, hoy nos ha dejado otra de las buenas personas de las muchas que hay en Santa Coloma,sin embargo Jordi Navarro, compañero de travesia politica desde hace bastantes años y dedicado a la hosteleria, siempre fue afable conversador y casi siempre ecuanime, descanse en paz el compañero JORDI NAVARRO, y mi mas sentido pesame para toda su familia tanto la personal como la politica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: