IC-EUiA diu que el seu programa vol retornar ‘la il·lusió i l’orgull’

Aspecte de la reunió del membres de la coal.lició d’Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida a Can Sisteré.

“Reactivar la ciutat amb la col·laboració de tothom”. Aquest vol ser l’eix que mogui el programa electoral aprovat aquest cap de setmana per Iniciativa per Catalunya-EUiA a Can Sisteré. El document proposa la reconversió del Consell de Ciutat en un òrgan més dinàmic, vinculant i obert, així com major participació dels veïns en tots els projectes municipals importants. IC-EUiA diu que l’objectiu ara és “reactivar la ciutat” amb la col·laboració de tothom.

Loli Gómez, coordinadora del programa, va insistir en la necessitat de dialogar a Santa Coloma donat que, en les diferents visites a barris i aportacions de la ciutadania, s’havia detectat “malestar” per “la manera com s’ha governat l’Ajuntament”. El candidat Xavi Pujols va destacar el procés participatiu i obert del programa així com la voluntat de sumar esforços i Siscu Sánchez, cap de llista i regidor, va incidir en el realisme de les propostes. “Són propostes reals i concretesque interessen a la ciutadania”, va explicar. El programa es podrà consultar properament en aquest web i a http://www.siscusanchez.cat.

PROPOSTES.– El programa electoral destaca: reconvertir el Consell de Ciutat per fer un organisme més participatiu, dinàmic i obert; elaborar un pla d’utilització de totes les infraestructures i equipaments; donar prioritat als serveis de reinserció laboral; completar la xarxa d’escoles bressol municipals; augmentar els programes educatius adreçats a l’alumnat amb fracàs escolar; impulsar el Teatre Sagarra com a centre de difusió cultural i afiançar el parc de Can Zam com un gran parc al servei del ciutadà. Alguns dels objectius generals del programa són: impulsar la transparència total de l’administració municipal, elaborar un Pla Estratègic de Ciutat basat en el diàleg amb tots els agents socials, potenciar el Pla Local d’Inclusió social i garantir una economia sostenible, ecològica i creadora d’ocupació; promoure un Pla d’Acció Cultural que integri la diversitat social i cultural en benefici de tots i totes; impulsar el Consell Escolar Municipal i garantir la qualitat de l’assistència sanitària.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: