Primera trobada dels candidats

ELS CANDIDATS dels principals partits polítics de Santa Coloma s’han trobat aquest migdia per fer-se una fotografia junts pel diari El Punt. En la part esquerra, els dos periodistes després d’haver efectuat la foto electoral. Al centre, Carles Combarros, de CiU (esquerra), conversa amb Jordi Cañigueral, d’ERC. Mes a la dreta, Núria Parlon (PSC) i Teresa Franco (Gent de Gramenet), que s’abraça amb Siscu Sánchez (IC-EUiA). D’esquena, María Carmen Sáez, del PP. La trobada ha estat breu -amb prou feines cinc minuts-, però cordial.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Primera trobada dels candidats

  1. raul says:

    falta PXC STA COLOMA DE GRAMENET.estan tots els candidats??a si és veritat ,estan tots els candidats d’aquesta casta politica que s’omplen les butxaques i no li interessa gens els problemes reals de les personas.el poble us donarem una leccion de sinceritat i de responsabilitat ,vividors,pxc us necessitem en la alcaldia,
    PXC SANTA COLOMA DE GRAMENET ,JA A la ALCALDIA, NO A PSCENGANY,NO A CORRUPTES, NO A les MALES CÒPIES,NO ENGANYS,NO A CELEBRAR L’ANY NOU MUSULMA NI XINES, ELS CIUTADANS DE SANTA COLOMA NO VOLEM MES HIPOCRESIAS, PRIMERS ELS DE CASA.
    PXC TENIU QUE CANVIAR AQUEST MARC POLITIC AMB TANT INTERESOS. DE LLENAR-SE LES BUTXACAS A COSTA DELS CIUTADANS COLOMENCS..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: