Combarros se surt amb la seva

Amb 26 vots a favor, 15 en contra i una abstenció han sortit aquesta nit triats Carles Combarros i la seva llista. En una assemblea tranquil·la, a la qual no han assistit ni l’encara regidor Manel Olivés ni els seus partidaris, el president local de CDC s’han emprat a fons per defensar la seva “candidatura de renovació”. Entre tanta diapositiva i tans gràfics de vegades semblava més un congrés d’economistes que una assemblea  d’una agrupació política local, cel.lebrada al Centre Cívic de Riu Nord. Un dels excel tractava de demostrar la poca diferència en vots que va haver-hi entri PSC i CiU, un altre resumia la difícil situació econòmica de Santa Coloma i el tema estrella: els 12.500 aturats. Combarros ha reclamat “el canvi” i ha criticat la instrumentació que, al seu judici, fan els socialistes de l’Ajuntament: “La campanya Santa Coloma al cor la utilitzen en benefici propi, com si els altres no portéssim a Santa Coloma en el cor”.

L’únic moment una mica tibant s’ha registrar en el moment de la votació. El regidor Miquel Molina ha demanat que fos secreta; el candidat ha acceptat l’envit. Al final la llista ha estat aprovada. De manera que a Combarros el seguiran, entre uns altres, Susana Abelló, empresària; Santi Martínez, de les Joventuts Nacionalistes; Ferran Sánchez, de Unió; Mariona Pallejà, llicenciada en Dret i Juan Torres, president dels equatorians de Santa Coloma. Josep Martinell, primer regidor de CDC a Santa Coloma, tancarà la candidatura.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Combarros se surt amb la seva

  1. isa martinez says:

    La poca diferència de vots entre PSC i CiU és significativa? I la que hi ha entre els que van dir que si a la llista presentada per aquest candidat i els que no la volien? Li va anar de 12 vots. Imaginis si arriben a anar aquests que el redactor qualifica de “seguidors de l’encara regidor Manel Olivés i que el redactor deixa entreveure que haguessin votat que no”. Imaginis si arriben a anar a l’anterior assemblea en que l’actual candidat va sortir com a cap de llista per 4 vots de diferència. A hores d’ara no tindrien ni llista ni candidat. I deixim que li aclari que en cap cas era o “Pepito o Juanito”. Era Combarros o cero pelotero, perquè no hi havia cap més candidatura. Potser va ser per això i per elegància i dignitat democràtica que Olivés i “els seus seguidors” s’estimen més no participar en el que algun blog qualifica de “xarlotada”.

    26 vots a favor i són 27 a la llista!!!! Què patètic!! Hi és clar!!! La meitat de membres de la llista no són militants del partit i no poden autovotar-se o ho són des de fa 3 dies quan els van proposar per telefon de formar-ne part! i la resta “ni saben ni contestan”. Que Déu reparteixi sort i més freqüència d’autobusos entre Badalona i Santa Coloma perquè els primers números de la llista puguin anar i venir a casa i a fer els encàrrecs.

  2. Pere Gran says:

    Perquè ningú faci càbales errònies que sàpiga tothom que en coherència a lo dit anteriorment a l’assemblea i segons qui anés en la llista ja vaig dir que votaria no com aixi he fet. A patir d’aquí acataré el resultat de les votacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: