Pirates de Catalunya dóna suport a Gent

Gent de Gramenet segueix sumant suports. Desprès de Solidaritat, ahir, va anunciar el suport de Pirates de Catalunya, una formació política que té la seva base d’acció en internet. En una roda de premsa celebrada a Santa Coloma, el cap de llista per Barcelona, Juan Irache (en la foto mostrant el seu carnet), ha explicat que han decidit recolzar a Gent per la coincidència dels seus programas. “Ambdues formacions defensem la democràcia directa, la transparència i participació de la gent en la política”, ha declarat.

Irache ha assegurat que el partit dels pirates, que va néixer a Suècia contra les lleis antidescargas, s’ha estès amb rapidesa per Alemanya, Suïssa, Hongria i República Txeca i està present en més de 50 països. També compta amb un representant al Govern provisional de Tunísia. A Catalunya són uns 450 afiliats, dels quals 15 resideixen en Santa Coloma. I en el moment de redactar aquesta crònica tenien 6.738 seguidors a Facebook.

VOTACIONS EXPRÉS.– Aleix Madrid, un dels portaveus de Gent de Gramenet, va anunciar que Pirates de Catalunya aportaran coneixement tecnològic a la seva formació a través d’un sistema denominat IdeaTorrent, que permetrà fer consultes i votacions ràpides entre els afiliats a través de la xarxa. “El sistema permetrà als nostres representants defensar en tot moment el que decideixi la gent”, va subratllar Madrid.

Segons Madrid, Gent de Gramenet segueix cercant suports i sumant forces amb l’ànim de crear una alternativa als partits tradicionals al municipi. “Les últimes entrevistes realitzades als alcaldables per Gramenet han obert totalment les portes a un pacte postelectoral amb el PSC, és per això, que Gent de Gramenet esdevé l’alternativa transformadora per a la ciutat”, diu. Per Madrid, l’objectiu que comparteixen amb Pirates és “la voluntat d’obrir les portes de les institucions a la ciutadania, no només per ser informats, i consultats, sinó perquè puguin decidir sobre els afers més importants”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: