CDC, irritada amb el regidor Manel Olivés

Manel Olivés, el dia de les Eleccions al Parlament.

A Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) no comptaven amb el treball de Manel Olivés Juanola en la campanya de les Eleccions Municipals. El regidor i funcionari municipal havia deixat clara la seva postura d’inhibició durant el procés de canvi de direcció i l’elecció de candidats pel 22-M. La seva absència de la vida política del partit feia preveure certa neutralitat en el debat. No obstant això, Carles Combarros i els actuals dirigents admeten que s’han trobat amb un Manel Olivés “bel·ligerant i combatiu” entre el veïnat del barri del Centre i molt actiu a internet, entrant en qüestions molt personals. “Manel Olivés ha estat per a mi una gran decepció, però no esperava que es convertís en l’oposició de CDC”, ha declarat un dels membres més veterans del partit.

Carles Combarros, actual president de CDC i candidat a l’alcaldia per CiU, ha confirmat algunes “maniobres”. No obstant això, Combarros ha dit que no li venia de gust replicar ara a Olivés: “El debat ha de fer-se en el si del partit”.

Més clar ha estat un altre membre de la candidatura. “Olivés –diu– vol frenar les nostres bones expectatives de vot, després de l’èxit de l’Artur Mas a les Autonòmiques. Olivés va obtenir dos regidors i ara desitjaria que nosaltres no traguéssim cap. La seva campanya de desprestigi entre els nostres simpatitzants i afiliats és indigna d’un home amb vocació política i sentit de la lleialtat”. 

RETRETS.– Una candidata, present en la conversa, afegeix que el normal hagués estat que Olivés es posés a col.laborar amb Combarros, que tenia el suport de les direccions comarcal i nacional. No obstant això, l’encara regidor va optar per deixar al candidat de CDC a la seva sort, i aquest va sortir triat per només quatre vots de diferència. “Olivés ha estat un home nefast per al partit i per Santa Coloma; sols esperem que se celebrin les eleccions i s’hem vagi”, va dir molt molesta la militant nacionalista. En aquest punt, el seu company de partit va fer un breu repàs a la trajectòria política del seu regidor. “Olivés va desprestigiar a Santa Coloma cantant una cançó “Jo tinc una núvia que és molt bufona…” per la ràdio, la qual cosa va provocar una greu crisi municipal. Després, es va barallar amb l’altre regidor nostre (Miguel Molina) i es van passar mitja legislatura sense parlar-se. Va estar en el consell d’Administració de Gramepark i no es va assabentar de la corrupció política i econòmica que hi havia. En l’única cosa en què s’ha mostrat llest és a l’hora de cobrar diversos sous i enganyar al partit dient que guanyava la meitat. La paciència de CDC ha estat infinita, per això no esperàvem que damunt ara, ell i alguns familiars seus, ens facin una campanya de boicot perquè no ens votin”.

LLUITA AFERRISSADA.– La batalla a internet ha estat aferrissada; per terra mar i aire: Facebook, Twitter, e-mail, blocs… Hi ha qui investiga ara les adreces IP i alguns correus electrònics. Els de la pàgina Opina Coloma (anònim) exclamaven en titulars: “Ho hem aconseguit. I explicaven: “Ara fa unes setmanes vam crear un bloc amb l’únic objectiu de enderrocar a l’actual cap de llista de CiU a Santa Coloma i poder manifestar ara ja obertament la inquebrantable adhesió al nostre candidat: Carles Combarros”. Després aquest bloc va donar un gir sospitós.

Els partidaris de Manel Olivés es referien al debat a CDC com la Xarlotada de la Conveniència de Calàbria. Saben com es diu el seu bloc? Cua de serp (anònim, també). I saben quin es el seu lema? La Madre que consiente engorda una serpiente (sic).

Una persona propera a Manel Olivés ha negat les acusacions de l´actual direcció de CDC i sosté que el propi regidor ha estat víctima d’aquests blocs anònim. Aquesta persona pròxima a Olivés ha dit que Combarros va convocar sense previ avís el Comitè Local en el qual va ser triat, i que curiosament els qui el van votar llavors encapçalen avui la llista de CiU.

El cas és que ha estat una guerra emparada amb l’anonimat. Una guerra sorda i de males arts, que ha deixat el cadàver polític d’un home, tant culte i irònic com difícil.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to CDC, irritada amb el regidor Manel Olivés

  1. PEPE FABRA says:

    Los que no aceptan la democracia interna de los compañeros acaban todos en “La que sobraba”, refugio de pequeños listillos de la política local que no son capaces de sacrificarse ni por los suyos.

  2. Toni Vergés says:

    Felicitats pel blog. Feia molta falta.
    En el debat sobre Manuel Olivés voldria aportar una dada objectiva, matemàtica si volen. Aquest regidor de CiU cobrava 4.000 euros al mes nets i no s’esforçava massa. Una dada significativa: De les 14 reunions que va convocar el Consell d’Administració de Gramepark (cas Pretoria) saben a quantes va assistir? Un diria que a totes, amb aquest sou. Doncs, no. Solament va ser a una, a una sola. Clar, no es va assabentar de la corrupció ni del repartiment de diners ni dels projectes que per allí passaven. O per ventura no va voler assabentar-se? O el van tenir entretingut? Doncs durant aquest temps tinc entès que va pujar algun escalafó en la seva carrera de funcionari estant el presunta corrupte Bartomeu Muñoz com a alcalde. Amb aquest historial, el més recomanable seria deixar de trepitjar ulls de poll i comprar-se una perruca rosa perquè no li reconeguessin pel carrer. Jo si el veig al Xoxala, li dic una de fresca. I tant que li dic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: