La V Mostra Gastronòmica espera més de 35.000 visitants

Paco Molina, Núria Parlon i Esteve Serrano.

La V Mostra Gastronòmica arrencarà el divendres amb l’objectiu de superar els 35.000 visitants del passat any. La Mostra es celebrarà des del 29 d’abril a l’1 de maig a la rambla de Sant Sebastià, entre els carrers Sagarra i Sant Silvestre. El tiquet costarà el mateix que l’any passat, 12 euros.

En la presentació d’aquesta tarda, a Can Roig i Torres, la alcaldessa Núria Parlon ha destacat que el certamen és “una magnífica carta de presentació de Santa Coloma”, ha recordat que amb motiu de la Mostra ens visita molta gent de fora i ha insistit a reforçar la seva “vocació metropolitana”.

Esteve Serrano, regidor de Serveis Territorials i Comerç, ha manifestat la seva satisfacció perquè la màxima responsabilitat de l’organització de la Mostra ha passat a mans privades i, a partir d’ara, es farà càrrec l’Associació d’Hostaleria. “No ens desvinculem, però li donem protagonisme als que saben d’això”, ha recalcat. Al seu president, Paco Molina, va acceptar el repte.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to La V Mostra Gastronòmica espera més de 35.000 visitants

 1. lamoreneta says:

  La Moreneta va fer tard per aquest any, però el vinent hi estarem donant-ho tot! 🙂

 2. pepe fabra says:

  Sigo, día a día, la evolución política de la alcaldesa circunstancial Nuria Parlón, y observo un emborrachamiento de imágenes suyas, con su sonrisa forzada, en la hoja informativa municipal, así como en su fieles colaboradores, el Punt y el Mirall. Lo que deduzco que la alcaldesa, asesorada por su bien renumerado maestro de ceremonias, Sr Maestre, ha decidido plagiar a las modelo azafatas , con la sana intención de hacer olvidar, a los sufridos colomenses, toda la corruptela descubierta en su anterior gobierno municipal, dirigido por el anterior alcalde el Barón Bartotxo.

 3. pepe fabra says:

  Le preguntaron una vez, una persona en tv, al sr Zapatero: ” ¿SR ZAPATERO CUANTO CUESTA UN CAFE EN EL BAR ? EL PRESI NO SUPO QUE CONTESTAR

  Le PREGUNTO A LA SRA ALCALDESA: ¿SRA, ME PUEDE EXPLICAR LOS INGREDIENTE DE LA TAPA LLAMADA FLAMENQUIN?
  Si no lo sabe siempre le queda el recurso del GOOGLE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: