Gent de Gramenet rep el suport de les CUP

Teresa Franco, cap de llista de Gent.

Gent de Gramenet (GG) segueix sumant suports. Aquesta tarda, un portaveu de GG ha anunciat que la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) ha decidit recolzar la seva llista per tractar d’entrar per primera vegada a l’Ajuntament de Santa Coloma. Gent compte també amb el suport de Solidaritat (també independentistes)  i Pirates de Catalunya.

GG i la CUP han col·laborat i han mantingut contactes des de fa diversos anys. La signatura del Manifest del Barcelonès Nord amb la CUP de Badalona i Els Verd-Grup Verd Europeu en va ser el punt de partida. Els contactes al llarg d’aquests anys s’han mantingut i i GG ha participat en diversos actes organitzats per la CUP arreu de Catalunya.

Un portaveu de Gent ha manifestat: “Vem agrair el suport que rebem per part de la CUP i ens refermem en la nostra voluntat de continuar treballant i generant sinergies amb candidatures que com aquestes treballen fonamentalment per a la millora del drets socials i col·lectius en l’àmbit municipal, així com del país en el seu conjunt”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: