@nuriaparlon es reuneix amb ‘piuladors’

Núria Parlon, al Melao. Foto enviada pel piulador colomenc Sntk_Padilla.

Crònica a través de Twitter: @gramenet20

En el Bar Melao s’han reunit aquest vespre els piuladors que segueixen a Núria Parlon en la xarxa social Twitter. Un imprevist m’ha impedit reunir-me amb ells, de manera que no m’ha quedat  altre remei que seguir la trobada a través de la xarxa. I hi ha alguna manera millor de seguir una reunió de piuladors que a través de Twitter?  Tenia interès en saber de que parlaven els piuladors quan es veien en un bar.

“Tarda interessant amb @nuriaparlon en el melao, i al carrer ‘diluviando’!”, deia la cris_miol.

He escrit a dos amics que estaven dins, perquè em tinguessin al corrent. Però, el seguiment des de Badalona ha estat més fàcil de l’esperat perquè l’alcaldessa havia creat el hast #nuriaitu pels que volien estar, com per exemple l’ amic @danimontejano i jo, i no estàvem.

La cosa semblava anar bé per Núria Parlon, perquè un veterà militant de CDC, cristofoljosep escrivia: “L’alcaldessa és propera i accessible. Twitter apropa consciències”. Sempre ha estat un cavaller en Tòfol Bordas.

Em diuen que la Núria Parlon  prenia notes de tot. “Recollint idees per millorar la nostra aposta de ciutat 2.0 #nuriaitu”, va deixar anar en el Twitter.

I tot seguit, un altre: “Twitter nos ayuda a reforzar nuestro sentido de pertinencia a Santa Coloma”.

Gairebé tots els noms des piuladores m’eren familars de la xarxa i Santa Coloma, però alguns m’hagués agradat conèixer-los en persona. Eran uns 30 piuladors. Vaig llegir piulades de Marga Montero, Xavier Navarro, Miguel Padilla, Laura Novensà, Montserrat Olivés, Pepe Velasco; Ana Belén Pérez, Cristòfol Bordas, Aroa Aranzo, Carlos Rodríguez, Toni Suárez, Miguel Puixant, Xavier Navarro, Ramón García, Juanra i els nois de Santakomola.

La majoria de piuladors estaven sorpresos i agraïan la proximitat de l’alcaldessa. “L’últim que m’esperava en tornar a Santa Coloma, després d’un temps fora, era trobar-me a una alcaldessa que es reunís amb nosaltres i ens escoltés”, va dir un dels participants.

Desprès un amic amb va escriure:

Núria ha pres la paraula després que ho fes breument un dels membres de la seva candidatura, José Velasco, incondicional del 2.0 i molt actiu a la xarxa. Núria Parlon s’ha referit a la seva experiència tant a Facebook, on ja té gairebé 5.000 amics, i la més recent de Twitter. Ha confessat que, d’entrada, era una mica reticent a ficar-se en el món de les xarxes, però tot i això es va decidir ja fa uns anys per obrir el bloc nuriaparlon.wordpress.com, que continua mantenint. Després es va endinsar a Facebook (www.facebook.com/nuriaparlon) Aquesta eina 2.0 li ha servit a l’alcaldessa “per arribar a moltíssimes persones amb les que probablement d’altra manera no hagués contactat perquè es tracta de ciutadania no organitzada”. Parlon ha afegit que Facebook li permet gestionar temes de ciutat, i que “les xarxes socials obren un món ple d’oportunitats als que ens dediquem a la cosa pública” En quant a Twitter (http://twitter.com/#!/nuriaparlon) l’alcaldessa considera que “és una oportunitat vital per a conèixer millor e que inquieta a la ciutadania. Veig que és diferent a facebook –ha afegit- i permet sobretot intercanvi d’idees i la generació de debat”.

I la Marga Montero piula: Es publicaran conclusions d’aquesta trobada?
I en @juancoma em pregunta: Es farà una segona trobada? Em va enxampar la pluja i no vaig poder arribar.
Esperem-ho.
Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to @nuriaparlon es reuneix amb ‘piuladors’

  1. Benvolgut Jordi,

    1. A fi d’estalviar ensurts i fer justicia al meu pare … Cristòfol-Josep Bordes i Figuerola .
    Res a veure amb el Doctor Bordas o la resta de Bordas colomencs.

    2. El ‘fair play’ i el reconeixement de les ‘altres realitats’ són costum en el món dels piuladors.
    Unfortunately we are far away to become a local tweet network and, of course, our politicians and civil servants are blind and deaf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: