CiU frega el desastre davant la Junta Electoral

CiU va estar ahir a punt d’arruïnar les seves aspiracions electorals. En la reunió prèvia a l’inici de campanya, cap representant de la coalició nacionalista es va presentar a la reunió de repartiment d’espais, convocada per la Junta Electoral. El regidor Manel Olivés, que està enfrontat a la nova direcció de CDC, va comparèixer en l’acte en l’últim moment i va aconseguir diverses avingudes i carrers perquè el seu partit pugui col·locar la propaganda. De no haver estat per Olivés, CiU no tindria ara on enganxar cartells i col·locar banderoles.

Un funcionari de l’Ajuntament, amic de Olivés, va avisar-lo de que la reunió anava a començar sense que l’alcaldable de CiU, Carles Combarros, ni cap dels 27 candidats s’haguessin presentat. Davant l’eventualitat de que els nacionalistes quedessin exclosos del repartiment, Olivés va entrar i va defensar els interessos de la coalició.

Convergència viu, des de finals del 2010, una profunda divisió interna, amb tres grups enfrontats. Està el grup que recolza a Carles Combarros, el de Manel Olivés i el que liderant conjuntament el regidor Miguel Molina i l’empresari Pere Gran. Aquesta circumstancia va provocar que Combarrós passés a ser cap de llista per tan sols 4 vots de diferència.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

5 Responses to CiU frega el desastre davant la Junta Electoral

 1. Ferran Sánchez says:

  No me parece bien ponerse medallas por un trabajo que, debía haber hecho él, en una situación normal y en todo caso es grave que se publique y considere un fallo lo que a mi entender debería haber sido lógico y no noticiable.

 2. Pere Gran says:

  En relació al escrit inicial dir que jo no encapçalo ni lidero cap grup ni sol i en conjunt amb ningú, i que soc lliure en els meus comentaris i totalment responc del que dic o escrigué i que en cap cas deixo dubtes de la titularitat dels escrits, es a dir no utilitzo anònims, sempre faig els meus escrits en nom i cognom, per aixo li demanaria al titular d’aquest blog que tots els escrits estiguin signats en nom i cognoms totalment identificats, perquè tothom que aquí escriu, segur que te un Facebook, llavors que tothom posi el mateix nom si es clarificador.
  Ah i en tot el meu respecte, no val jugar al despiste, de ser català i dominar molt be el català i fer escrits en castellà, i no vull dir que ara fos el cas.

 3. Pilar T. says:

  Com pot ser que passi això? Ara m’agradaria que ens contestéssiu a la següent pregunta: ¿Per què el Sr. Combarros no va assistir a aquesta reunió? Va ser decisió del propi partit?

 4. Pere gran says:

  No se si en toca a mi contestar, pero igualmente ho fare.
  Posiblemente tindria altres compromisos, no obstant a l’ajuntament CDC te 3 personas cobran i una d’ elles amb un bon sou amb lo cual mínimamente fin el día 22 de Maig es deuan a CDC,
  Espero habe sabut contestarli.

  Salutacions

 5. Ferran Sánchez says:

  Perdona Pere aquí a Sta. Coloma es molt normal escriure castellá i catalá per mi son molt normals i els fax servir subin tan al carrer com en els meus escrits. Mercés i disculpas espero que m’enteguis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: