Més d’un miler de persones es manifesten contra les retallades

Treballadors de la sanitat, ciutadans i polítics, en la protesta d'aquest vespre.

Més d’1.000 persones s’han manifestat aquest vespre a la plaça de la Vila per protestar contra les retallades de la Sanitat anunciats pel Govern que presideix Artur Mas. “No, no a la sanidat privada; la pública volem”, ha estat un dels lemes més cantats. La convocatòria efectuada pels treballadors de l’Hospital de l’Esperit Sant ha comptat amb una àmplia representació del PSC, amb l’alcaldessa Núria Parlon al capdavant i diversos regidors socialistes; així com d’ICV-EUiA, amb Siscu Sánchez i altres destacats dirigents. No faltava ningú. També es trobaven un bon grup de Gent de Gramenet, i de diverses entitats de Santa Coloma. Després de la concentració, els participants s’han manifestat per la Rambla de Sant Sebastià.

SUPORT INSTITUCIONAL.– En un comunicat del Comitè d’Empresa de l’Hospital l’Esperit Sant s’alerta de l’empitjorament de la qualitat assistencial dels ciutadans causa de les mesures promogudes pel govern català per retallar el 10 % del pressupost al Servei Sanitari Públic, i que suposen una reducció dels drets sanitaris de la ciutadania. “No podem permetre que es destrueixi un pilar bàsic de l’estat del benestar”, va dir el metge Manuel López Lara davant del ple municipal.

L’Ajuntament ha aprovat una resolució de l’Alcaldia contrària a les retallades anunciades, amb els vots a favor de PSC, PP, ICV-EUiA i l’abstenció de CiU. El públic, que omplia la sala, ha aplaudit la postura del PP.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

7 Responses to Més d’un miler de persones es manifesten contra les retallades

 1. Pere Gran says:

  Jo he passat per el costat i sentia que també es queixaven de las pensions i de les jubilacions, ara tots donen la culpa a Convergència, dons jo he vist encapçalant la manifestació molta gent dirigent i representants de partits locals i representats al govern del estat central que son els que ens priven de 1400 milions de euros en els que es podrien aplaçar les retallades i també estaven representants del tripartit que son els que van deixar las caixes buides, cal tenir vergonya, altre cosa son els treballadors i ciutadans que fan el que creuen que han de fer i que es molt respectable.
  Perquè no protesten per com esta la caixa de l’ajuntament i de com estan les obres inacabades, es poden enumerar un bon grapat, aixo no interessa aixo si encapçalar la manifestació tirant mmmmmm…..a fora aixo si esta be, es-comença a ferme vergonya, 7 anys al govern i a on ens han portat,
  En fi es nota que estic indignat hoy, dons SI.

 2. Pere Gran says:

  Quina sorpresa, avui repassant el Facebok en trobo aquestes noticies, que acaba de ratificar la meva indignació d’ahir, trobo que els nostres polítics personalment son bona gent però alguns els sobre lo que en castellà diria “geta”, segurament haurien de mirar més alguna premsa escrita o digital per poder dedicarse a solucionar els problemes de casa i deixar les manifestacions per els ciutadans que moltes vegades no lis falta raó encara que en aquests moments com deia el nouvingut a polític sr Jan Laporta “que no os enbauquen” ja que els missatges donats no eran dels més encertats com ja vaig dir.
  Per no extendrem més els hi deixo un parell d’enllaços que llustraràn una mica millor el que jo dic,

  http://www.libertaddigital.com/multimedia/galerias/peores-alcaldes-2010
  http://bit.ly/lKiM43

  en fi ja seguirem comentan.ho

 3. miguel says:

  Dejando claro que todas las personas tienen derecho y la libertar de asistir a una manifestación o a otros actos, lo que no es correcto es confundir a los ciudadanos.

  En la manifestación comprove que estaba el gobierno Socialista en dicha manifestación, esta situación me descoloco totalmente, como puede ser que su partido PSC- PSOE, esta aprobando y llevando medidas de perdidas de derechos sociales, pueda esta presente en dicha manifestación, como mínimo, recuerdo que cuando el movimiento vecinal pedía mas médicos en los ambulatorios, este mismo gobierno no estuvo en la manifestación, cuando la reforma laboral o de pensiones es mismo gobierno no estuvo en las manifestaciones .

  Es por lo que considero que en política como en la propia vida, hay que tener ética y principios, y este Gobierno la perdió cuando no dimitió en bloque con el caso Pretoria.

 4. Felipe Ferrer (sobtat) says:

  Pere, em deixes astorat. Et respecto molt i no puc entendre que puguis fer servir com argument d’autoritat una publicació d’ultradreta, dirigida per Federico Jiménez Losantos, Alberto Recarte y Cesar Vidal, personatges coneguts per la seva inquina anticatalana i pel seu intent de rehabilitar la memòria del dictador Franco.

  Astorat.

 5. pere gran says:

  Astorat, el primer que jo faria seria no escriura sense totalment donarme a coneixer, (cosa que ja vaig indicar al administrador d’aquest blog) segon lo que faig es donar conexement de lo publicat en diversos mitjans de comunicacio, sense expresar cap comentari sobre el exposat, No entenc que t’adonis d’aquest article i no fagis cap comentari en relacio a lo vist en la manifestacio, no podras dir que no es indignant,
  Tampoc vull fer de tot aixo una guerra tipo Mouriño, pero si possar una mica de seny en tot el que fan els que diuen representar el poble.

  salutacions PERE

 6. Felipe Ferrer says:

  Pere:

  No hem de desviar les qüestions. Si no dic qui soc no perden ni guanyen pes els meus arguments.

  I ja que ho dius, doncs si, sembles Mourinho en aquest tema. L’esperit sectari et fa perdre el seny.

  No et feia al costat de Jiménez Losantos i companyia.

  La resta dels arguments tampoco no els comparteixo, però respecto el teu dret a exposar-los. Però reconeix que treient com argument el que diu un diari digital del franquistes no l’has encertada, home.

 7. Pere gran says:

  Felipe no despistem als lectors, en cap moment e dit que tu et semblis a Mouriño, tampoc crec que en coneguis el suficient per tractar-me de sectari, perquè ja pots estar ben segur que no u soc i si ho pensas es que no coneixes la meva trajectòria.
  En quan a les personas per tu anomenades et ben asseguro que no les conec, a excepció del Jiménez Losantos i perquè feia el programa basura de la Cope que feia que cada dia en sentís mes independent.
  I per ultim dir que et preocupàs mol del tema personal i no de la essència del comentari inicial.

  En fi, salutacions a tothom
  Pere Gran

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: