Duran Lleida diu que Combarros serà decisiu

Duran Lleida i Carles Combarros.

Josep Antoni Duran Lleida ha dit aquest vespre a Santa Coloma que Carles Combarros serà determinant al proper Ajuntament: “Estic segur que la candidatura que encapçala Combarros millorarà els resultats i serà determinant”. No obstant això, ha preferit no pronunciar-se sobre un possible pacte amb el PSC. “Cal esperar a veure que diuen els ciutadans”, ha puntualitzat.

Duran Lleida ha tingut paraules afectuoses cap a Carles Combarros, a qui li ha donat un suport explícit per superar la divisió interna de l’agrupació local. De fet, no hi eran cap dels dos regidors sortints, Manel Olivés i Miguel Molina, ni cap dels seus partidaris. Olivés va aprofitar el ple de dimarts per acomiadar-se de tots els regidors, excepte del seu company, amb qui, al llarg del mandat, ha mostrat les seves diferències. Demà, dijous, la família ha organitzat un homenatge a Manel Olivés en el restaurant italià Pulcinella.

RÈPLICA AL PSC.– El líder de Unió s’ha referit indirectament a la manifestació contra les retallades del Govern d’Artur Mas celebrada en Santa Coloma. “Els nostres adversaris –ha dit—solament tenen un argument: anar en contra de les retallades”. Duran Lleida ha culpat al tripartit de la situació econòmica que viu avui Catalunya i que “obliga a fer les retallades”, i al PSOE per exigir-los el pla d’austeritat. “Demano coherència al PSC, que en el seu ADN porta l’atur”, ha manifestat en referència a les declaracions de José Montilla sobre l’ADN convergent que, va dir, portava incorporat les retallades.

Duran Lleida ha visitat diversos comerços de la Rambla de Sant Sebastià, on la seva visita ha causat curiositat entre els ciutadans. Després s’ha reunit amb els comerciants de la ACI.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

6 Responses to Duran Lleida diu que Combarros serà decisiu

 1. Joan Forés says:

  Manel Olivés, va aprofitar el ple d’ahir per acomiadar-se dels seus companys de corporació. Va tenir paraules d’agraïment per a tots i cadascun dels regidors del govern i de l’oposició, excepte per al seu company de partit Miquel Molina, amb qui, al llarg del mandat, ha mostrat les seves diferències. NO FARÉ CAP COMENTARI.

 2. Marc Martell says:

  És cert.

  El Sr. Durán Lleida té molta raó quan diu que la greu crisi econòmica és la conseqüència del govern socialista i del tripartit.

  L’altra dia el mateix Obama ho va dir en una conferència a Nova York: La crisi actual té el seu origen en les decissions del govern català que presidia José Montilla.

  Això justificaria retallar els drets bàsics dels ciutadans catalans, afegí immediatament.

  Dran LLeida ja va fer un gran servei a Catalunya quan l’estiu de 1995 va fer d’anfitrió del Sr. Aznar en unes vacances que passà a Catalunya, essent el seu introductor a tots els àmbits de relació i proclamant que era l’hora de donar pas a un govern del PP.

  Hipocresia…

 3. Pere gran says:

  Duran i Lleida es el politic mitllor valorat de tots els politics en actiu, aquesta valoracio es reconeguda per tots els diaris estatals.

  Per algo sera.

 4. Dani Montejano says:

  Marc,

  Es cert que l’origen es troba als EUA que tenia un sector inmobiliari en plena bombolla com el nostre. Però, mentre que allà i a d’altres països del nostre entorn (Alemanya, França,…) ja han fet mesures per superar la crisis, i fins i tot, les seves economies ja generen llocs de treball, aquí el Gobierno socialista encara està badant i l’atur ha arribat als cinc milions.

  Compara les taxes d’atur de la nostra ciutat i a Sant Cugat, on CiU està fent bona tasca des de fa anys.

 5. Marc Martell says:

  Dani, no us cegueu de sectarisme, perquè els arguments sectaris es posen en ridícul per sí mateixos.

  Veieu:

  Primera. És comparable l’estructura social de Sant Cugat i Santa Coloma? Dir que a Sant Cugat la taxa d’atur és inferior que a Santa Coloma per la tasca feta des de l’ajuntament és prendre per imbècils als lectors. No crec que hi hagi molts treballadors de la construcció a Sant Cugat… vinga, home!

  Segona. És una tasca de cada govern nacional, autonòmic i local sortir de la crisi econòmicai crear ocupació? Doncs explica les mesures del govern de la Generalitat que estiguin en aquesta direcció o les proposades per CiU per aplicar a l’Estat o a Europa. No us amagueu, expliqueu-les. Existeixen? Que no? Ah! És clar, és que en campanya es pot dir de tot, però no fer propostes serioses.

  Vinga, home, no ens prengueu per ximples!

 6. Dani M says:

  Marc. Es cert que no es poden comparar dos municipis en persones, aquí et dono la raó, però si que es poden comparar en gestió i mentres que a una li donen premis de transparència a l’altra està esperant una sentència de l’Audiencia Nacional.
  Si tenim que fiar-nos de les receptes socialistes en ocupació anirem contents: 5.000.000 de parats a Espanya i 13.000 a la nostra ciutat. D’altra banda, pot consultar el Pla de Govern 2011-2014 a la web http://www.gencat.cat. Allà trobarás lo referent a ocupació. Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: