Siscu Sánchez retreu al PSC el cas Pretòria

Siscu Sánchez, en el primer míting de ICV-EUiA.

El cas Pretòria ha planejat durant el míting-sopa d’ICV-EUiA, al col.legi Fray Luis de León. “Si hi hagués hagut transparència, la Guàrdia Civil no hagués vingut i no s’hagués portat a ningú detingut”, ha dit aquest vespre Siscu Sánchez, alcaldable d’aquesta formació, que ha rebut els aplaudiments encesos de les 297 persones que havien pagat el menú de 12 euros. La transparència, l’eficàcia i diàleg han estat l’eix del seu discurs. Per recuperar aquests principis ha dit que era elmoment de “fer un pas endavant”, que és el lema de la seva campanya.

Siscu Sánchez ha criticat a Núria Parlon, la seva rival socialista, sense citar-la, per fer inauguracions electoralistes de guarderies i efectuar promeses a la baliga-balaga. “En 48 hores hi ha candidats que amb les promeses que fan tots els dies ja s’han gastat el pressupost municipal d’un any”. I ha reprès de nou el cas Pretòria: “No posem límits als nostres somnis va dir un alcalde que va guanyar per majoria  ‘absolutísima’ i varem haver de posar fre als seus malsons”.

El dirigent d’Iniciativa ha assegurat que els regidors i alcaldes de la seva coalició sortien de l’Ajuntament amb el mateix amb que havien entrat (Lluís Hernández era a l’acte). De nou ha efectuat una altra referència al cas que tant dol als socialistes i als colomencs, i ha tancat el seu discurs amb una frase dura: “Nosaltres estimem a Santa Coloma i per això no li farem mal, no com uns altres”.

Jordi Miralles, lider d’EUiA, i Dolors Camats, d’IC, van intervenir per mostrar el seu rebuig a les retallades del Govern , al que van acusar d’afavorir al sector privat de l’Ensenyament i la Sanitat.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Siscu Sánchez retreu al PSC el cas Pretòria

  1. Miguel says:

    Sorprende escuchar IC-V hablar de corrupción y del caso Pretoria, sorprende porque ha formado parte del gobierno cuando el Sr. Bartu, estaba como alcalde, sorprende que IC-V, votaron a favor de la construcción de los Cubisc y los pisos tutelados, ¿donde están los pisos tutelados?, sorprende que cuando varias entidades de la ciudad pidieron la dimisión de Bartu el 18 de Junio 2009, no apoyaron la manifestación, por lo contrario miembros de IC-V, escribieron defendiendo la gestión de Bartu, sorprende que como partido político, que ha estado gobernando y en la posición nunca haya denunciado la gestión del gobierno socialista, ¿que control a ejercido sobre el gobierno?, sorprende que en toda la legislatura a votado mas de un 80 % con el partido socialista, sorprende que en la fiscalia de corrupción no exista ningún documento denunciando las irregularidades que se realizaban por parte del gobierno, las tres modificaciones del proyecto de los Cubisc, esta demostrado, que solo beneficiaba al promotor, otro tanto ocurre con la Ciba, sorprende que la modificación del peri del sector Nord de Singuerlin, fue apoyado con los votos de IC-V.

    Sorprende que nunca se haya denunciado públicamente, o convocado una manifestación para denunciar lo que hoy, en campaña electoral denuncian sobre la corrupción , solo recordar que el caso pretoria no es del 2.009, comienza en 2.001.

  2. Juan Flores says:

    ¿Alguien me puede decir que hacia Peponio en el miting de Iniciativa? ¿Como se puede permitir la entrada a un tipo que les traiciono y que pone a bajar de un burro a la buena de Loli Gomez? ¿Sabe Siscu las amistades de ese tipo con los pretorianos? Hablan mucho de honestidad y transparencia pero la velocidad se demuestra andando y hay apoyos que restan votos. Por lo menos uno que es el mio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: