Combarros esmorza amb empresaris

Carles Combarros (a la dreta) escolta les explicacions de l'empresari Antoni Antonijoan.

El candidat de CiU, Carles Combarros, ha esmorzat aquest matí amb un grup d’empresaris, de diferents sectors. Els amos de diferents empreses de Santa Coloma han sol·licitat a Combarros la necessitat de dissoldre Gramepark, firma municipal que suposa una “competència deslleial” als constructors locals i que s’ha vist implicada en el cas Pretòria. Els comerciants presents han insistit en la necessitat de crear una zona per als vianants al voltant del Mercat Sagarra, que atregui als compradors i a les grans marques, i evitar la “fugida de capitals” cap a la Maquinista i altres centres.

Els empresaris han lamentat que els polítics colomencs no els hagin escoltat i Combarros s’ha compromès a corregir aquesta situació. Els assistents a l’esmorzar a casa Pepe han assegurat que moltes de les obres que s’efectuen en Santa Coloma les podrien dur a terme les seves empreses.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

7 Responses to Combarros esmorza amb empresaris

 1. ciutadana says:

  En la linia de l’article, és necessari posar totes les facilitats per als comerciants de Santa Coloma, són moltes famílies que viuen del comerç, no pot ser que la despesa ho facin fora de la nostra ciutat com bé diu és “cabdal que s’escapa”.També moltes de les obres que s’estan fent les podrien dur a terme les seves empreses. Veig que són molts milions d’euros que s’escapen en la construcció, cal aconseguir inversió i generar llocs de treball.

 2. ciutadà says:

  És curiós.

  Ara diuen que Gramepark els fa competència deslleial. En realitat, el que volen dir és que si les administracions presten serveis i fan obres, ells no poden cobrar el que vulguin i tenir els beneficis que aconsegueixen sense competència.

  Diuen que els polítics locals no els han escoltat. I jo penso que si, que va haver un polític local que va escoltar molt als “amos” de les empreses locals.

  Així va terminar.

 3. Pere gran says:

  Jo creía que no sortirian anónims en aquest blog, pero be algu sabrá el que fa.

  Be ciutadana anónima, os responc en sentit positiu i sonsee volguer ofendra a ningún:

  Si sobretot qui va contractar les obres de la GUardia URbana a Les Oliveres, el Mercat del Fondo, el parking del jardins Moragues a SInguerlin, Penso que CAP empresa era local, A i al Mercat del FOndo Per. 3 vegades. Parlem de 4 contractes i 3 fallidas o concursos d’acreedors, no he vis que salti CAP responsable, que segueixin ananá darrera les pancartas.

 4. Miguel says:

  “Els empresaris han lamentat que els polítics colomencs no els hagin escoltat i Combarros s’ha compromès a corregir aquesta situació. Els assistents a l’esmorzar a casa Pepe han assegurat que moltes de les obres que s’efectuen en Santa Coloma les podrien dur a terme les seves empreses.”

  Creo que es ilegal que cuando se realice un concurso publico se limite solo a empresas de la ciudad.

 5. Felip Ferrer says:

  Sr. Pere:

  Si s’informa, en lloc de fer propaganda política, veurà que cap empresa local es va presentar a les obres que vostè diu.

  També veurà que no es posible legalment restringir les obres o els contractes de treball públics exigint la radicació a un determinat territori.

  Per posar un exemple que no li sigui a vostè sospitós: al llarg dels exercicis 1995 a 2000, essent president de la Generalitat Jordi Pujol, les obres públiques contractades per la Generalitat eren adjudicades sols en un 3,28 % a empreses catalanes. Era Jordi Pujol un imbècil antipatriota? No, el President Pujol mai ha estat anticatalà.

  No veu que això de “primer els de casa” li porta clarament cap a eslógans de partits amb els quals vostè no vol tenir res en comú?

  La demagogia és molt perillosa i d’argument inconsistent.

 6. Pere gran says:

  Mira Felip, primerament et diria que et calmesis, jo no dic en lloc res de les empresas a contractar, encara que sugereixo que puguin arribar en acords per fer grups en capacitat suficient per afrontar diverses obras, dit aixo el que vull dir es que com pot ser que tot i estan implicats en el cas Pretoria, com es el cas de Proinosa si li otorguin fer les obres del Parking dels jardins Moragues, aixi a anat, altre les obres de la Guardia Urbana, si no tenim diners per acabarla per que l’escomençem, la obra d’avinguda Pallaresa, el mateix i ja no dic el mercat del fondo, 2 contractes i 2 concursos d’acreedors, dic jo que algun responsable ahuria de sortir.
  Altre cosa, ja que nombres a Jordi Pujol, aquest es per treures el barret, no creec que els que el han continuat puguin semblarse ni el 2 % en ell, pero aquest seria altre comentari, com diria ell hara no toca.
  Salutacions.

 7. Dani Montejano says:

  Només cal passejar-se pel Mercat Sagarra un dia per veure la deixadesa de l’Ajuntament cap el comerç de la ciutat.
  Mentrestant, la Maquinista de gom a gom ple de colomencs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: