Els partits suspenen la campanya en solidaritat amb Llorca

Concentració de condol a la plaça de la Vila.

La majoria dels partits polítics de Santa Coloma  han suspès avui els actes de campanya com a senyal de condol per les vuit víctimes del terratrèmol de la localitat de Llorca. PSC, ICV-EUiA i CiU han seguit fidelment l’acord.

NOTES DISCORDANTS.– En canvi, el PP ha suspès la seva activitat al carrer, però ha seguit fent campanya a través del seu web. I Plataforma per Catalunya ha continuat com si no rés.

Gent de Gramenet ha mantingut la seva activitat normal, fins que a mig matí s’ha assabentat de la decisió de la resta de partits. “No hi ha respecte per les minories”, ha lamentat un portaveu de Gent. Malgrat no sabé rés, diuen que no en tret al carrer el cotxe amb la megafonia per respecta a les víctimes del terratrèmol.

CONCENTRACIÓ UNITÀRIA.– L’Ajuntament  ha convocat als colomencs a expressar la seva solidaritat amb els familiars i el conjunt de la ciutat murciana. El migdia, unes dues-centes de persones han participat en una concentració silenciosa a la plaça de la Vila. La alcaldessa Núria Parlon ha participat en aquest acte, aixi com representants d’altres partits polítics.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Els partits suspenen la campanya en solidaritat amb Llorca

 1. ferminlopera says:

  Estuve hace poco tiempo de visita en Lorca, me pareció una ciudad preciosa y bien cuidada.Sus gentes me parecieron encantadoras y abiertas.Por ello, al enterarme de la desgracia que están padeciendo, me duele mucho más el corazón.

  En estos momentos tan duros y tristes quisiera estar con la CIUDAD DE LORCA Y CON SUS CIUDADANOS, ofreciendome voluntario. de forma sincera, para todo lo que pidan y necesiten.

  Un abrazo a todas las familias lorquianas

 2. Dani Montejano says:

  Todos con Lorca, sin duda.

  Habría que decir que Núria Parlón (PSC) también hizo campaña el jueves, concretamente a través de Twitter, donde criticaba a CiU. Feo y mal gesto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: