Picabaralla entre Gent de Gramenet i Plataforma per Catalunya

Propaganda xenòfoba de Plataforma per Catalunya.

Membres de Gent de Gramenet (GG) i de Plataforma per Catalunya (PxC) han tingut aquest matí un dur enfrontament verbal en les proximitats del mercadillo de Singuerlín. Els militants de Plataforma han cridar “etarres” als de Gent i un d’aquests ha dit  “nazis” als seguidors de l’ultra Josep Anglada. La intervenció de la Policia Local, que ha fet atestat de l’altercat, ha evitat que l’enfrontament fora a més.

Miguel Ordoñez, de Gent, ha declarat que ells han eludit en tot moment l’enfrontament i que, per evitar mals majors, han recollit la taula amb la propaganda i han telefonat a la policia. Ordoñez sosté que una nit  ja van ser objecte de provocacions per part de membres de Plataforma.

GRAMENET 2.0 no ha volgut comentar la campanya xenòfoba i racista duta a terme per Plataforma, que ha anat pujant el to en contra els immigrants. Avui publiquem el bitllet de 500 euros que reparteixen que, segons diuen, és la quantitat que “costa a cada català la immigració il·legal (sic)”. Els de PxC denuncien de forma falsa que els estrangers es queden amb les ajudes socials, s’aprofiten de la sanitat pública i costa massa diners mantenir-los a les presons. Per tot això, demanen la seva expulsió.

Els de Plataforma tracten de fer creure que els 26.436 immigrants de Santa Coloma són els causants de la crisi i dels 12.420 aturats.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

9 Responses to Picabaralla entre Gent de Gramenet i Plataforma per Catalunya

 1. ferminlopera says:

  Gent de Gramenet no ha salido a la calle con megafonia, pensando que ese era el acuerdo, de todas maneras nadie nos comunico ningun acuerdo sobre el asunto, o es que hay que estar viendo la tele para enterarse de lo que hay que hacer en la ciudad? . Sinceramente: pedimos disculpas por este despiste
  Lo de la pica baralla con los fachas deberias informar que ellos han sido los provocadores, porque se han instalado enfrente de nuestro chiringuito a provocarnos y amenazar al bueno de GABRIEL, QUE TIENE CERCA DE 70 AÑOS, DE LOS CUALES MAS DE 50 SE LOS HA PASADO LUCHANDO CONTRA EL FASCISMO, PRIMERO EL FRANQUISMO Y AHORA ESTOS XENOFOBOS. Hay que decir las cosas por su nombre.
  Cuando denunciábamos la corrupción urbanística, en la época bartuliana, tambien nos querían criminalizar, acusándonos, continuamente, de antisistema y no sé cuantas barbaridades. Ahora volvemos a las andadas; cuando denuciamos el peligro real que supone dar la callada como correcta , ante el resurgir de los fascistas y xenófobos, solicito mireis algún reportage sobre el auge del nazismo.Si ya sé lo que estais pensando, pero empezaron así: Aprovechando las crisis del capitalismo para ganarse el apoyo de las clases populares

  • CRISTINA GARCIA says:

   Com a ciutadana de Santa Coloma i coneixedora de les desigualtats que existeixen entre inmigrants i autòctons a l’hora de rebre ajudes, vull demanar a Gent de Gramenet que s’informin de com funcionen els serveis socials i l’ajuntament d’aquest municipi i després donguin la seva opinió. Perquè van molt equibocats. En quan al partit PxC i les trifulques que han tingut, vull dir que devant de casa meva s’han dedicat els de Gent a arrancar cada nit els cartells de Plataforma i han rebut insults constants com per exemple nazis, racistes i feixistes. No defenc a cap dels dos, pero un periodista no pot mai escriure un article sense avans documentar-se i conèixer les dos versions. Gràcies.

 2. Miquel says:

  Crec que val la pena recordar la campanya contra aquesta mena de formacions xenòfobes: http://unitatcontraelfeixisme.org/

 3. Alba says:

  Informe de La Caixa (per a estalviar-nos possibles sensacions d’arbitrarietat):

  • Els perceptors de pensions estrangers no arriben a l’1% (i més de la meitat són
  europeus). Al seu torn, es calcula que l’alta taxa d’activitat dels immigrants
  contribuirà a retardar uns cinc anys l’entrada en dèficit del sistema de
  pensions, a més de frenar l’envelliment poblacional.

  • El 30% dels immigrants a Espanya són pobres, enfront del 18% d’autòctons que
  es troben en aquesta situació. No obstant això, només el 6,8% de les
  intervencions dels serveis socials s’adrecen a la població immigrant.

  Podeu llegir-lo sencer aquí: premsa.lacaixa.es/obrasocial/show_annex.html?id=18793

  Com pot ser que l’andalús que volien (o van) retronar als anys 70 de l’estació del Nord al seu poble d’origen ara no entengui que tothom té dret a una vida digne?

  El feixisme avança, i si en una cosa podem estar d’acord, és en no poder permetre un retrocés tan gran.

 4. Alba says:

  Alguns dels personatges a la llista de PxC a Santa Coloma de Gramenet:

  1. Sergio Palomo Chillerón, cap de llista, candidat a anteriors eleccions pel GIL (del conegut Jesus Gil i Gil).

  7. Esteban Escribano Saavedra, setè a la llista, veterà de la ultradreta. Al 2006 candidat per Barcelona amb la “Plataforma Adelante Cataluña (Alternativa Española)”, partit liderat a Madrid per Valle Piñar. Candidat a les municipals 2007 a Santa Coloma pel partit ultradretà “Democràcia Nacional”. Cap de llista per Lleida a les eleccions generals 2008 pel mateix partit.

  13. Israel Palomo Chillerón, 13è, germà del cap de llista, candidat a les autonòmiques 2006 a Barcelona pel partit “Movimiento Social Republicano”, d’ideologia feixista. Candidat a les eleccions municipals 2007 a Castellar del Vallès pel mateix partit.

  27. Luis Roig Gayete, 27è a la llista. Candidat a les eleccions autonòmiques 2000 a Barcelona pel partit Estado Nacional Europeo, la imatge del qual és una creu gammada (http://www.n-europa.org/).

  A Badalona també tenen bons elements:
  http://www.racocatala.cat/forums/fil/141945/pxc-presenta-terrorista-confes-cap-llista-badalona

 5. Carles says:

  Alguns exemples més del franquisme que va dintre de les llistes de Plataforma per Catalunya: Anglada vé de Fuerza Nueva de Blas Piñar, les restes del franquisme. El cap de llista de Plataforma a Badalona és Carlos Francisoud, condemnat per 17 atacs terroristes amb 8 anys a la presó. Busqueu al google ja veureu.
  Ara es disfressen de demòcrates. Han canviat la indumentària militar i els símbols per la corbata però la ideologia totalitària no canvia. Abans van ser els jueus, ara són els immigrants. Després d’atacar els jueus, van patir la resta de col.lectius. Què passarà aquí? Organització i oposició massiva front el feixisme!! Una abraçada!

 6. Aitor says:

  Picabaralla o atac feixista de PxC a Gent de Gramenet?

 7. Picabaralla :

  1 f. [LC] Conversa frívola i impertinent.
  2 f. [LC] Discussió viva.

  Disccionari del Institut d’Estudis Catalans.

 8. Nelson says:

  Te molta tela tot això jo sóc de Badalona i el candidat hem fa realment molta por. Apert d’això jo gairebé estic més a Sanat Coloma que a Badalona per estudis, IES Ramon Berenguer, i el pobre Gabriel que es més bo que el pa, no crec que fes ni digués res, són ganes de provocar, però bé és l’únic que saben fer aquests de PXC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: