Una dona morta en enfonsar-se part del sostre d’un edifici

Aspecte de l'edifici de sinistrat.

Tràgedia a Mossèn Cinto Verdaguer, 79. El sostre de la tercera planta d’un edifici de tres pisos s’ha enfonsat sobre les 6.45 hores  i ha causat la mort d’una dona de 83 anys. El seu cos ha estat rescatat entre la runa pels bombers a les 11 del mati. Un altre veí, de 79 anys, ha resultat amb ferides de certa gravetat i ha estat ingressat en Can Ruti. Encara és aviat per saber les causes de l’enfonsament, però es descarta l’explosió de gas. Entre els tècnics guanya força la hipòtesi del sobrepès sobre la coberta d’un edifici construït en 1958. L’Ajuntament ha decretat un dia de dol i s’han suspès els actes de la campanya electoral.

En el moment del sinistre, a més de la morta, que vivia en el primer pis i tenia problemes de mobilitat, i del ferit, que vivia en el tercer, en l’immoble es trobaven dos veïns del segon pis que han pogut ser desallotjats i no han resultat ferits. Els clients del bar Pájaro Loco, que estaven esmorzant, han sortit ràpidament del local quan han sentit soroll. El sostre enfonsat té una superfície d’uns tres metres quadrats. Segons les primeres informacions, l’accident s’ha produït quan han cedit dos forjats sobre la primera planta de l’immoble, situat entre els carrers Irlanda i Jacint Verdaguer de la localitat.

DIA DE DOL.– L’alcaldessa Nuria Parlon s’ha desplaçat al lloc dels fets, així com regidors i tècnics de l’Ajuntament. “Hem decretat –ha dit Núria Parlon– aquest divendres 13-M dia de dol a la nostra ciutat per la víctima, ferit i familiars de l’accident per esfonsament del sostre d’un edifici. Vull agraïr la tasca desenvolupada pel cos de Bombers, la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Equips d’Emergència Sanitària, Creu Roja i treballadors i treballadores de l’Ajuntament. També destacar el suport institucional rebut de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, del President de la Diputació i de totes les persones i entitats que s’han interessat pels fets oferint el seu suport i solidaritat”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Una dona morta en enfonsar-se part del sostre d’un edifici

  1. Miguel padilla says:

    Animo a todos los conciudadanos y familiares afectados. Hoy es un dia triste.

  2. Àngel Moratilla says:

    Nuestro más sentido pésame, y pueden contar con nosotros para lo que necesiten los afectados por el derrumbe

    Àngel Moratilla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: