PSC i Gent apreten

Aspecte de la festa del PSC a la llera del riu.

Aspecte de la festa del PSC al riu.

El dinar de Gent a Can Sisteré.

PSC i Gent de Gramenet (GG) van donar ahir un impuls en l’equador de la campanya, després de l’aturada de dos dies a causa de la mort d’una colomenca, en caure el sostre del seu edifici, i el terratrèmol de Llorca. Els socialistes van reunir a varis centenars de persones en una festa a la llera del riu Besòs amb activitats esportives i volades d’estels. I Gent va mostrar el seu poder de convocatòria en un menjar als jardins de Can Sisteré.

En l’acte del PSC no va haver-hi míting. La candidata Núria Parlon es va limitar a conversar amb diverses famílies i fer-se fotos amb elles. Va ser un acte merament lúdic dedicat a l’esport i al medi ambient. Els nens disposaven de bicicletes, porteries per jugar futbol, dianes per tirar amb arc i altres entreteniments.

500 SIGNANTS.– Un ambient semblant es va viure en Can Sisteré. També hi va haver-hi jocs i a més, actuacions musicals per als adults. En l’acte, Gent va demanar un Can Zam verd i frondós, més parcs pels menuts, places d’aparcament gratuïtes i més escoles bressol, entre d’altres.

Un portaveu de Gent ha asegurat a GRAMENET 2.0 que més de 500 persones han signat el Manifest de suport a GG manifestant la voluntat que Gent de Gramenet vagi a les eleccions i obtingui representació a l’Ajuntament. També han rebut suport de diverses candidatures municipalistes, que cal sumar a Els Verds-Grup Verd Europeu, Partit Pirata de Catalunya i  Solidaritat Catalana.

SÁNCHEZ AMB JOVES.– El candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, va rebre ahir a la tarda el suport de les dues formacions joves d’ICV i EUiA en un acte organitzat al Bar Línea Uno on es van presentar les propostes electorals juvenils que s’han inclòs al programa i on també es va donar a conèixer el cartell electoral de Carlos Azagra. Posteriorment els assistents van gaudir d’una Jam session de diferents cantautors colomencs com Jose Luis Ladera, Miguel Angel Vera, Prebe, Javi Jareño, Laura Jareño, Jorge Rufo i Guille Ogayar.

Alexandra Sevilla, número 2 a la llista i responsable de Joves d’Esquerra Verda a Santa Coloma, va enumerar les cinc propostes: crear un Consell de Joves de Santa Coloma, impulsar polítiques de joventut per fomentar el lleure, ampliar l’horari nocturn de les biblioteques i equipaments juvenils, potenciar un  viver d’artistes i  garantir  la creació d’un alberg a Santa Coloma.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

4 Responses to PSC i Gent apreten

  1. Dani M says:

    Ahir, els nois i noies de CiU també van fer acte a Fondo, apretant molt fort per un canvi a Santa Coloma. Segurament no puguis arrivar a tota la ciutat. Però cal que tota la realitat sigui dita.

  2. Dani M says:

    Ahir els nois i noies de CiU van fer acte a Fondo, apretant molt per un canvi a Santa Coloma. Segurament no puguis arrivar a tota la ciutat però cal que la realitat sigui dita. Salutacions Jordi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: