Siscu Sánchez diu que Santa Coloma podria ser una ciutat de JJOO

Siscu Sánchez i Joan Herrera conversen amb dos ciutadans.

El candidat d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, ha ha rebut de nou el suport de Joan Herrera, secretari general d’Iniciativa. Junts han recorrergut la de Rambla de Sant Sebastià i, després de xerrar amb nombrosos veïns, han visitat  la Companyia de Rosalía Mulero. Els dirigents polítics han conversar amb la ballarina, alumnes i mares.

Rosalía Mulero els ha advertit d’un cert desencantament en la gent. Sánchez li ha dit: “Jo em presento amb moltes ganes i crec que els colomencs respondran, ja que aquesta ciutat ho ha passat molt mal en el passat. Hem tingut uns pressupostos molt alts i hauríem de tenir una ciutat de Jocs Olímpics i, no obstant això, està més o menys com abans”.

MÍTING.– Després de la visita, la comitiva s’ha dirigit a la plaça de la Vila. En un míting improvisat, Joan Herrera i Mercè Civit han coincidit en destacar “l’honestedat” i capacitat del cap de llista: “Tenim el millor candidat”, ha dit Civit. Per la seva banda, Siscu Sánchez ha advertit que Santa Coloma “sortirà perdent” si en les properes eleccions el PSC guanya de nou la majoria.

El candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, ha advertit de les conseqüències que pot generar una altra majoria socialista al consistori el proper 22 de maig: “Si el diumenge hi ha majoria absoluta, Santa Coloma perdrà”. El cap de llista ecosocialista ha assenyalat que aquests últims quatre anys han estat “els pitjors” per Santa Coloma per una manca d’eficàcia, transparència i diàleg: “L’Ajuntament ha tingut els pressupostos més alts de la seva historia i, en canvi, ha doblat el deute municipal” ha remarcat Sánchez. El candidat també ha fet referència al futur de la ciutat: “Els grans reptes d’aquesta ciutat no són urbanístics sinó socials” -i ha afegit- “crearem comissions d’urbanisme perquè no es torni a gestionar Gramepark com s’ha fet”.

El secretari general d’ICV, Joan Herrera ha coincidit amb Siscu Sánchez en criticar al PSC per haver tingut una majoria absoluta que no ha estat “a l’alçada” en eficàcia, transparència i diàleg. En contraposició, Herrera ha destacat la figura de Sánchez com a candidat a l’alcaldia: “Quan ningú parlava de transparència en Siscu va ser el primer en demostrar la seva honestedat”. El secretari general d’ICV també ha coincidit amb el cap de llista ecosocialista en fer una crida a la participació el proper 22 de maig: “Si no et fas la política, te la fan”, ha assenyalat.

La portaveu d’EUiA, Mercè Civit, que ha participat en la visita conjunta a la ciutat, també ha destacat “l’honestedat” del candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA a Santa Coloma de Gramenet, Siscu Sánchez, i ha incidit en la seva capacitat: “Tenim el millor candidat”, ha conclòs. Juntament amb Joan Herrera, Civit ha volgut expressar el seu suport a la candidatura d’ICV-EUiA a Santa Coloma al finalitzar una visita conjunta per la ciutat amb una delegació local de la coalició que ha culminat a la Plaça de la Vila, on estava instal•lada la carpa itinerant de campanya d’ICV-EUiA.

La portaveu d’EUiA ha assegurat que calen “més polítiques socials” i que la candidatura ecosocialista de Santa Coloma de Gramenet representa “la gent treballadora i honesta”. Així mateix, ha constatat que el grup municipal d’ICV-EUiA ha treballat durant aquest temps pel “diàleg” amb entitats i associacions.

D’altra banda, el secretari general d’ICV ha alertat de la necessitat de tenir ajuntaments que “plantin cara” a les retallades socials, ha criticat la política convergent d’oferir “privilegis fiscals” als que més tenen i ha qualificat la política xenòfoba del PP com un recurs per distreure l’atenció de la crisi.

ACTE CENTRAL.– Siscu Sánchez ha defensat la transparència com a valor en l’acte central d’ICV-EUiA al Mercat de les Flors de Barcelona davant d’unes 500 persones on també han parlat Joan Herrera, Ricard Gomà i diferents candidats de la coalició de tota Catalunya. L’acte ha estat presentat per l’actor i director de teatre Manel Barceló i ha comptat amb la participació del poeta Luis García Montero.

El candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, ha recordat als 500 assistents de l’acte central de campanya d’ICV-EUiA a Barcelona que la coalició ecosocialista no ha tingut “cap imputat” per corrupció en 33 anys de democràcia. Segons ha dit, la transparència és un valor incorporat d’ICV-EUiA “estigui on estigui” i ha assenyalat que la coalició mai ha demanat res que no hagi fet de forma voluntària, com per exemple, la declaració patrimonial. En al·lusió a unes paraules de l’alcaldessa de Santa Coloma, Sánchez va concloure: “Núria Parlón ha dit que la majoria dels socialistes són honestos, en canvi, a ICV-EUiA podem dir que totes les persones són honestes”, ha remarcat el cap de llista.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Siscu Sánchez diu que Santa Coloma podria ser una ciutat de JJOO

 1. Pere Forn says:

  Hi ha expressions l’ús de les quals sovint descobreixen als mentiders.

  Tot i res, sempre i mai, tots i ningú, pel seu caràcter absolut, són un excés.

  Dir d’un col.lectiu de centenars o milers de persones que “tots” són honests és fer una afirmació que no ha pogut contrastar l’autor que esdevé poc fiable en la seva afirmació.

  Ser honest i no haver estat imputat són dues situacions diferents. La primera es refereix a la totalitat dels actes d’una persona, és més aviat una condició moral. La segona és relativa, doncs depén d’haver estat descobert o no en la comissió d’un delicte.

  En aquest sentit, l’afirmació de la Sra. Parlón expressant que la majoria dels candidats són honests és més honesta i denota la seva prudència. La del Sr. Sánchez dient que “tots” els del seu grup de qualsevol poble ho són és deshonesta i demagògica, en tant que no pot garantir, i ho sap, la veracitat de la seva afirmació.

 2. Pep says:

  Siscu, ser honest, no solament es refereix a portar-se els diners, ser honests és denunciar les corruptelas que el govern socialista ha realitzat, (Cas pretoria comença el 2.001),ser honests és a dir als veïns que quan es col·loco la primera pedra del Cubics, el teu partit sàvia que no es cap als pisos tutelats, ser honests és informes als veïns de Singuerlin Nord, que en el 2.007-2.008, signataris un a entenimentat conjuntament amb el partit socialista, per portar el pla de reforma de Singuerlin Nord, així podem arribar que habies votat al costat dels socialista mes de 80 %, sense explicar els anys de Govern que heu estat amb els Socialistes.

  la veritat no és, per estar orgullós políticament?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: