Creixen els indignats de la plaça de la Vila

La plaça de la Vila, anit.

Centenars d’indignats es concentren tots els dies en la plaça de la Vila. Els concentrats expressen el seu malestar per la situació econòmica i laboral i el seu descontentament davant la falta de respostes dels partits polítics. Anit es va afegir l’assumpte del desallotjament de la plaça de Catalunya. Es van cridar consignes de suport i es van penjar pancartes contra l’actuació dels Mossos.

Durant tot el dia, nombrosos ciutadans van expressar la seva solidaritat amb els indignats, que van rebre la visita de l’alcaldessa Núria Parlon, al migdia. El nombre de concentrats va anar creixent durant tota la tarda i a les nou de la nit hi havia més de 300 persones, de tots els colors polítics, enfront de l’Ajuntament.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Creixen els indignats de la plaça de la Vila

  1. Maite Alvarez says:

    Yo aunque no estoy en la plaza,os apoyo y estoy contra las agresiones de los antidisturvios,no tienen derecho en un estado de Derecho que no tenemos derecho,a nada todo se nos veta y la vida humana ya no vale para nada… solo vale el consumo,pagar no rechistar y vivir bajo su aturodiad de Cerdos que nos gobiernan y mandan cuando ellos hacen lo que les da la real gana.Un saludo a todos y no vamos a desistir,esto continua.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: