CDC vol pactar només amb el PSC

CANDIDATS.- Carles Combarros, CiU; Teresa Franco, GG; Mari Carmen Sáez, PP; Núria Parlon,PSC; Siscu Sánchez, ICV-EUiA, i Jordi Cañigueral, ERC.

La cordialitat va presidir ahir la reunió entre PSC i CiU per tractar d’arribar a un pacte de govern. En la seva primera trobada formal, la dirigent socialista i alcaldessa, Núria Parlon, i el líder de CDC, Carles Combarros, van asseure les bases per començar una ronda de negociacions. Van analitzar els resultats electorals i el panorama post electoral amb l’entrada de dos grups nous: la xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC) i l’esquerrana Gent de Gramenet (GG).

Fidel a la seva principal proposta de campanya, Carles Combarros va insistir en la necessitat de reactivar l’economia i combatre l’atur. Precisament l’àrea de promoció econòmica i comerç seria el preferit per CDC en cas d’un acord. Combarros farà valer que CiU governa la Generalitat i la Diputació.

La trobada va ser distesa i va haver-hi coincidències de visió de la ciutat i sobre la necessitat dels canvis que els votants han reclamat amb els seus vots. També va haver-hi una discrepància important, de fons. Combarros es mostra favorable a un pacte entre PSC i CiU solament, mentre que Núria Parlon prefereix ampliar el mateix a ICV-EUiA.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

4 Responses to CDC vol pactar només amb el PSC

 1. Daniel says:

  No entenc a Parlón. El PSC ha de fer un pacte sòlid amb un altre partit, amb unes polítiques que siguin clares i acertades… quin sentit té voler fer un pacte més gran amb ICV-EUiA? está clar que les preferències entre els dos partits que poden completar el govern (CiU i ICV-EUiA) són diferents, i per tant, les polítiques municipals que voldran dur a terme. Dubto que un tripartit pugui tenir camins clars amb un pacte a tres bandes, que deixi tot obert i content a ningú.

  Només a dir… senyora alcaldessa, a Santa Coloma hi ha molt d’atur, i la nostra economia està molt feble i endeutada. Jo em deixaria de romanços amb pactes que no porten enlloc i lluitaria per reactivar Santa Coloma, que és el que veritablement necessita.

 2. Dani M says:

  Sembla que hi han dos opcions:
  1. ICV-EUiA,, amb una política de confrontació amb la Diputació i la Generalitat. Amb unes propostes que no quadren massa amb el temps de crisis econòmica.
  2. CiU, amb una política de reactivació econòmica i comercial, i de col.laboració amb la Diputació i Generalitat. Lluitant per generar ocupació i per tenir una gran base comercial i econòmica per afrontar millor els reptes de futur.

 3. Daniel says:

  Just a la fusta Dani M, no hi ha temps per romanços, la crisi ha fet molt mal a la ciutat i fan falta polítiques de reactivació.

 4. Jaume says:

  Celebro la pèrdua de la majoria absoluta del PSC-PSOE, que després de dotze anys haurà d’arribar a pactes amb els altres partits per poder governar. No hem d’oblidar però, que el mal anomenat Pacte de Progrés, de PSC-PSOE, CiU i ICV-EUiA, ja ha existit a la nostra ciutat, i que aquest no ha suposat cap millora en el que considerem que ha de ser una ciutat habitable i socialment justa, i on totes les decisions s’han pres sense tenir en compte la seva ciutadania. Cal recordar també que durant el mandat d’aquest tripartit, és va aprovar el projecte Cúbics i que tots tres partits formaven part del Consell d’Administració de Gramepark.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: