Núria Parlon vol un pacte per aïllar els xenòfobs

Núria Parlon, després del seu discurs contra la xenofòbia de la nit electoral.

Aïllar a Plataforma per Catalunya (PxC). Aquesta és una de les principals preocupacions de Núria Parlon, alcaldessa i candidata del PSC, després de conèixer els resultats electorals, i en això està treballant el seu equip de col·laboradors. En bona mesura, l’èxit de l’aïllament del partit xenòfob passa per aconseguir un acord de govern. Núria Parlon vol que aquest estigui format per PSC, ICV-EUiA i CiU, encara que no descarta acords puntuals amb la resta de forces polítiques per excloure a Plataforma i en altres qüestions importants. “Parlaré amb tothom menys amb els antidemocràtics”, afirma.

De moment, les instruccions de Núria Parlon als seus col·laboradors són les de evitar que Plataforma es beneficiï dels canals de comunicació públics, a l’espera del pacte que s’aconsegueixi amb altres forces polítiques. Parlon diu que “l’ADN de Santa Coloma és progressista”.

ANTICONSTITUCIONALS.– Núria Parlon alerta del perill que suposa que PxC sigui la quarta força política a l’Ajuntament, després d’haver obtingut 3.516 vots en les urnes. “Plataforma ha sorprès a la majoria de partits. Només es fonamenta en una ideologia de base populista, que centra el debat en la immigració i en principis que són anticonstitucionals. Els tres regidors, els han obtingut a les urnes, però hem de ser capaços d’analitzar això per evitar danys majors”.

L’alcaldessa és conscient que de la fortalesa del pacte municipal dependrà l’eficàcia contra PxC, els hipotètics ingressos dels tres regidors d’aquesta formació i altres prerrogatives. Un col·laborador de Núria Parlon va assegurar que mentre durin les converses entre els partits, l’Ajuntament complirà estrictament el que digui la llei, “però ni un mil·límetre més”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Núria Parlon vol un pacte per aïllar els xenòfobs

  1. Retroenllaç: Núria Parlon vol un pacte per aïllar els xenòfobs de Plataforma // la tafanera

  2. deren says:

    tu preocupación Parlón??lo que tienes que ser es mas demócrata si a sido un partido que han votado 3.516 personas,estas personas tienen que ser representadas en el ayuntamiento,¿de verdad que los socialistas os creéis tan superiores que no sois capaces de escuchar la voz del pueblo?Parlón diu que “l’ADN de Santa Coloma és progressista,es progresista la cantidad de jóvenes que se esta marchando de nuestro pueblo?es progresista no escuchar la voz del pueblo?es progresista ir a la asistenta social y esta te humille por el echo de ser autóctono?¿es progresista tus planes de empleo con un sueldo misero?,¿es progresista que a 3 meses de las elecciones te pasees por los barrios y engañes a los a los vecinos?…asumelo has perdido la mayoría absoluta y respeta al pueblo srta Parlón” progresista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: