Roben el cable de coure dels fanals del Besòs

Uns desconeguts han robat el cable elèctric d’un centenar de fanals en el vial que transcorre paral·lelament al riu Besòs. La substracció de cable de coure ha deixat sense llum aquesta via, que uneix Santa Coloma i Montcada, molt freqüentada per persones que fan el seu passeig a última hora de tarda. El robatori ha motivat que el camí solament estigui obert de dia.

El Parc Fluvial del Besòs és un espai públic situat al llarg dels últims 9 quilòmetres de la llera del riu Besòs, des de la confluència amb el riu Ripoll fins a la desembocadura en el mar. Al llarg dels tres primers quilòmetres del Parc -des del Pont de Montcada fins al Pont de la Pota Nord- el riu es troba envoltat de zones de prat fluvial a més de platges, illes, meandres, i 60 parcel·les de zones humides. A la següent zona del Parc Fluvial, des del Pont de la Pota Nord fins al Pont del Ferrocarril a Sant Adrià  (uns cinc quilòmetres de llera), la vegetació en ambdues ribes està formada per gespa (unes 22 hectàrees), i és accessible als usuaris mitjançant rampes i escales d’accés.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to Roben el cable de coure dels fanals del Besòs

 1. Pere gran says:

  El problema mes greu no es el robament del cable, sino les consecuencias, ja que els cables podren tindre corren i qualsevol persona o animal pot tocar als cables i enramparsen, forra bo que l’ajuntament dones solucions rápidas al problema.

 2. Miguel says:

  ¿Cuanto tiempo se tarda he quitar dicho cable, yo diria mucho tiempo, ¿ donde esta la vigilancia?

 3. Javier says:

  Miguel,

  no se puede tener un poli en cada tramo. Los robos de cobre son un problema generalizado. Hay que atacar a los chatarreros e interesados que compran ese cobre robado.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: