Grameimpuls troba feina a 43 colomencs

Alumnes que segueixen els cursos de formació.

Un total de 43 colomencs que han seguit en el 2010 el programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) han trobat feina. En els cursos en el centre de formació La Ginesta -del carrer Castella, cantonada Almogàvers-, que gestiona Grameimpuls, han participat 71 persones. Els resultats situen a l’empresa pública municipal en el primer lloc d’entre totes les que participen en aquest programa.

La Ginesta adopta la forma i distribució d’una oficina administrativa per convertir-se en una empresa fictícia que manté relacions comercials amb altres empreses simulades, venent els seus productes o serveis. Totes les empreses simulades formen una extensa xarxa per tota Espanya. 

L’alumnat aprèn en un context en el qual es viu l’ambient laboral i es desenvolupen les condicions d’una relació de treball. Amb el SEFED, l’alumnat finalitza el seu període de formació amb una concepció global de l’activitat d’una oficina administrativa, coneixent la diversitat de tasques que es realitzen, amb una pràctica equiparable a l’experiència laboral real que li facilitarà la seva futura incorporació al món del treball.

Fons de Grameimpuls han assenyalat que donada la situació del mercat laboral actual aquesta dada d’inserció es pot considerar com “molt positiva”. El fet d’aconseguir una feina en l’àmbit administratiu valida per al seuCurrículum, amplia competències de l’alumnat i augmenta la seva competitivitat en els processos de selecció en que participen. Santa Coloma és pionera en la metodologia de la simulació amb més de 20 anys d’experiència que acredita la necessitat de programes com el SEFED que aporten formació de qualitat que permet millorar l’ocupabilitat de les persones participants.

Carles Combarros (CiU), cinquè Tinent d’alcalde delegat de Promoció Econòmica i Ocupació, ha estat designat per l’Ajuntament com a President del Consell d’Administració de Grameimpuls.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: