Plega la regidora més jove

Raquel Galera (esquerra), al costat dels seus companys Alexandra Sevilla i Siscu Sánchez.

Hi ha persones poc aferrades a la cadira. Raquel Galera ni la escalfat. Ha marxat només arribar. El motiu? Seguir els estudis al estranger. La Raquel  ha animat a la gent “a viure la política com allò que és: una oportunitat per contribuir a la millora de la societat actual, no un estil de vida”.

Raquel Galera, de 19 anys, que estudia Ciències Polítiques i de l’Administració, era la regidora més jove des que es va constituir el Consistori el passat 11 de juny, i formava part de l’equip de govern de l’alcaldessa Núria Parlon (PSC), després dels pactes, per separat, dels socialistes amb CiU i dels socialistes amb ICV-EUiA. Al govern municipal exercia el càrrec de regidora delegada adjunta a Participació, al costat de Siscu Sánchez, també de la seva coalició i que és el tercer tinent d’alcalde de Participació, Qualitat Democràtica, Drets Civils i Ciutadania.

EL RELLEU.– En el moment en què es faci efectiva la seva renúncia, el número 4 en la llista electoral d’ICV-EUiA en les passades municipals, Xavier Pujols, prendrà el relleu de Galera i ocuparà el seu lloc de regidor. Pujols, de 49 anys, és psicòleg clínic de professió i en l’actualitat ostenta, entre altres càrrecs, el de portaveu de l’Assemblea local d’EUiA en Santa. És fill de Remei Martínez, que va ser regidora en l’etapa de l’alcalde Lluís Hernàndez, i de Joan Pujols, fuster i històric militant del PSUC i Iniciativa.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to Plega la regidora més jove

 1. Sobtat says:

  Una llàstima. Una vegada més la lògica política, entesa l’expressió en la seva accepció pejorativa, s’ha imposat.

  A les eleccions es va presentar un cartell, una imatge, una pantalla adaptada al moment: renovació, 15 M, moviments juvenils de reacció davant la forma tradicional de la política…. calia presentar un “producte” atractiu al mercat electoral.

  No han passat encara 4 mesos des de les eleccions, ni 3 des de la constitució de la corporació, ni 2 des del cartipàs… i el que és pitjor, el mes de juny era públic i notori que EUiA i ICV havien pactat aquest canvi.

  L’aire fresc que suposava una dona jove i preparada ha estat substituït per un aire viciat per dècades de militància política i legitimitats des de la”cuna”.

  Quina llàstima.

 2. DANIEL TORREJON MARTINEZ says:

  Dirigido al comentario anterior de Sobtat. La regidora Raquel Galera no ha sido substituida a la fuerza como tu dices.

  Tu comentario va fatalmente dirigido y falta a la verdad, Raquel ha dejado su puesto porque ha recibido una beca Erasmus a la cual no puede renunciar.

  SI renuncias a una Beca Erasmus, no puedes volver a pedirla y te deniegan volver a hacer ninguna petición nunca mas.

  Ante esto es lógico haya decidido renunciar y dejar paso al numero cuatro de la coaliccion. Espero reflexiones sobre tu comentario, porque deberías informarte que si el numero 3 renuncia, la persona coje el acta del concejal es el numero 4, así que de pactado nada.

  Legitimados desde la cuna? bueno me gustaría supieras la persona va a cojer el cargo de concejal tiene una profesión y va a pedir una excedencia para ejercer su cargo, asi que de vividor nada. Por cierto Xavier Pujols nunca ha ejercido ningún cargo publico y nunca ha cobrado por ello. Asi que antes de opinar te informas.

  De verdad una vez una persona renuncia porque quiere seguir estudiando en otro pais y formarse y dejar paso a otro concejal que si va a poder realizar su trabajo de concejal al 100% y lo criticais.

  Lo que hay que leer de verdad…

 3. Hi ha un comentari pendent de verificació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: