Joan Carles Mas, nomenat assessor de l’Alcaldia

Joan Carles Mas, amb una de les seves nétes, en el ple del seu comiat.

El veterà polític colomenc Joan Carles Mas Bassa seguirà vinculat a l’Ajuntament de Santa Coloma, però sense cobrar. L’alcaldessa Núria Parlon ha nomenat a Mas assessor de l’Alcaldia en diversos àmbits de les competències municipals, particularment en matèria de Projectes Estratègics de ciutat, Economia i Universitats. Segons es subratlla en el decret, Mas, que va ser regidor durant 32 anys, no tindrà cap sou per la seva col·laboració amb el Consistori. “La naturalesa lliure, altruista i solidària de la col·laboració del Sr. Mas, exclou el fet que aquesta es pugui considerar relació laboral o funcionarial; i no està, per tant, subjecta al pagament de cap mena de retribució”, estableix el decret.

Joan Carles Mas ha manifestat: “Vull seguir aportant a la ciutat la meva experiència i em complau fer-ho d’una forma altruista. Núria Parlon m’ho va demanar quan vaig anunciar que no em presentava a les eleccions i li agraeixo el gest”.

Mas es metge i ha estat regidor pel PSC a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet des de la primera legislatura dels ajuntaments democràtics. Abans de les eleccions municipals del passat mes de maig ja va anunciar que deixava l’activitat política a primera fila, però l’alcaldessa es va comprometre a seguir comptant amb ell. L’anterior mandat va ser tinent d’alcalde de d’Economia, Hisenda, Planificació i Serveis Interns, a més de desenvolupar la presidència del Consell Comarcal del Barcelonès (Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs).

Joan Carles Mas va ser també un dels pioners de la mítica revista Grama, malauradament desapareguda, al costat de Jaume P. Sayrach, Lluís Hernàndez, Chema Corral, i un nodrit grup de periodistes colomencs. 

EL DECRET

Conforme,

EL DIRECTOR DE SERVEIS D’ALCALDIA

Carles Mestres March

 

 

 

DECRET D’ALCALDIA

DATA: 6 d’octubre de 2011

ASSUMPTE: Nomenament del Sr. JoanCarles Mas Bassa com a assessor de l’Alcaldia.

El Sr. JoanCarles MasBassa ha desenvolupat durant diversos mandats importants responsabilitats  en el si de l’ajuntament, així com en altres àmbits de l’administració pública.

La seva experiència i coneixements són rellevants, el que fa convenient establir una fórmula estable per a que en faci una aportació ala Corporació. Aquestacol·laboració és assimilable a la que es realitza en el marc de la normativa reguladora del voluntariat per activitats d’interès general.

És per això que, d’acord amb les competències atribuïdes per l’article 53 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya,

HE RESOLT:

Primer.- Nomenar el Sr. JoanCarles MasBassa assessor de l’Alcaldia en els diversos àmbits de les competències municipals, particularment en matèria de Projectes Estratègics de Ciutat i en els d’Economia i Universitats.

Segon.- La naturalesa lliure, altruista i solidària de la col·laboració del Sr. Mas exclou que es pugui considerar com a relació laboral o funcionarial; i no està, per tant, subjecta al pagament de cap mena de retribució.

Tercer.- Aquest decret tindrà efectes des del dia 10 d’octubre de 2011 i d’ell es donarà compte al Ple de l’Ajuntament.

L’ALCALDESSA                                                  En dono fe,

EL SECRETARI

Núria Parlon Gil                                              Fco.Javier EzquiagaTerrazas

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

5 Responses to Joan Carles Mas, nomenat assessor de l’Alcaldia

 1. Fermin Chueco Artero says:

  Es quje no hay dignidad en las personas?
  Treinta y picos de años que ha ejercido de mandamás local,que ha hecho y deshecho a su antojo en la política y en las finanzas,que ha dicho si a unos y ha mandado a la hoguera a muchos colomenses honrados.

  ¿ Quë y de qué puede asesorar un señor que aplaudió y apoyó incondicionalmente a un alcalde que está procesado por malversación de fondos, asociación ilegal para delinquir y….. ?

  ¿No ha tenido bastante con ser presidente de sanidad, de grameimpuls, de la clinica mental, del consell comarcal?

  La gente honrada debe salir de la cueva de la pasividad, y del pasotismo, y decir basta a estas cosas que no tienen nombre.
  Y no me argumenten que no cobrará,porque este señor cobra por solo simular que le miran. Los que lo conocemos sabemos que no exagero ni un solo milímetro

 2. Paco Mena says:

  De verdad, no entiendo como a la gente le cuesta tanto retirarse (de verdad) de la política. Este hombre podría vivir bien con su nieta (hermosa, por cierto) y sin embargo prefiere estar en la pomada aunque sea sin cobrar.

 3. Eduardo Sanchez says:

  Y esto es el cambio que iba a ofrecer el nuevo gobierno municipal, son los mismos, lo mires por donde los mire. Y de no cobrar, ha cobrado suficiente estos años para que el dinero le rinda una cantidad suficiente para cada mes. A muchos les agradaría no cobrar con lo que ha cobrado en años anteriores. Y su política o su forma de tratar a las personas desde las alturas no ha sido muy grata para aquellos que tuvimos que….

 4. Mariano Colina Algora says:

  Creo que es una decisión acertada la de la alcaldesa, demuestra una vez más que es inteligente y busca lo mejor para Sta. Coloma. Conocimientos adquiridos a través de tantos años no se pueden desperdiciar, y esto no quita para que la nueva generación proponga nuevas ideas y dé más impulso. Sólo tendríamos que agradecer estas iniciativas provenientes de personas muy válidas, porque a veces con sólo la voluntad y la buena fé, no es suficiente

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: