El ‘cas de les motxilles’ esquitxa a Antoni Fogué i Bartu Muñoz

Bartu Muñoz i Antoni Fogué.

El partit Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha convocat una mobilització  pel  divendres 11 de novembre davant la mateixa Diputació de Barcelona per reclamar els documents relatius al cas dels sobresous o motxilles a alts càrrecs de la Diputació de Barcelona després d’haver estat destituïts. L’eslògan de la mobilització es: Corrupció no, volem saber.

Alfons López Tena, diputat de SI, ha declarat: “Sembla ser que, l’exalcalde de Santa Coloma processat pel cas Pretòria, Bartomeu Muñoz, també estigui implicat en aquest cas de les motxilles. Sembla ser que, l’expresident de la Generalitat, José Montilla, havia delegat en Muñoz la seva signatura en aquests casos”. Per aquest raó, el diputat ha dit que “pot ser que tinguem un vincle amb el cas Pretòria”. 

El dirigent de SI hadit que l’obligació de tots diputats és el de netejar el país dels casos de corrupció i nepotisme. I ha anunciat que SI no mirarà “cap a una altra banda” i farà el que cregui convenient “per convertir Catalunya en un país net i per fer fora els lladres i els corruptes”.

DENUNCIA A LA FISCALIA.– El proper dia 4 de novembre acaba el termini per a rebre la documentació sol·licitada que, de moment, no s’ha rebut.  SI ha actuat en exercici del dret establert a l’article 6 del Reglament del Parlament de Catalunya, que estableix que els diputats tenen dret a accedir a totes les dades i a la informació de les administracions i les institucions públiques.

SI va anunciar que utilitzaria aquests documents per a presentar una denúncia a la Fiscalia contra José Montilla, Celestino Corbacho, Antoni Fogué (regidor de Santa Coloma)  i Manuel Royes per presumptes delictes contra l’Administració Pública i de malversació de fons públics per atorgar, de forma discrecional, quantitats milionàries a alts càrrecs de la Diputació de Barcelona després d’haver estat destituïts. Aquesta pràctica pot incórrer en els tipus penals del Títol XIX del Codi Penal, entre ells el de malversació de cabals públics dels articles 432 i següents.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to El ‘cas de les motxilles’ esquitxa a Antoni Fogué i Bartu Muñoz

 1. Carme says:

  Al Fogué l’han ben enrredat. Tothom sap a Santa Coloma que es un bon xicot, però el partit es el partit, i allà es couen moltes coses i un carrec públic a vegades a de “tragar” amb el que li diuen per el bé del partir. Crec que es així, tal como sona. Ho sente per l’Antoni.

 2. fermin chueco artero says:

  El Fogué tuvo la posibilidad de cambiar el rumbo de muchas situaciones limites de su partido; antes y despues del caso Pretoria. Los motivos por los cuales no se atrevió son varios. Estaba demasiado convencido de que nadie les arrebataría el poder, y por ello hacían y deshacian como y cuando les placía.

  A raiz del caso Pretoria realizó una maniobra que casi le salió perfecta: Pusieron en la alcaldia a Nuria Parlón y nombró a una gran persona al frente de la gestión del Ayuntamiento, Hernández Baena.
  Pero, una vez más, acabó “pifiándola”: Dejó a la alcaldesa Nuria, pero rodeada de pretorianos ya que se cargó al gerente Baena, el único que podía tener un mínimo de credibilidad ante la Santa coloma real y no la de los estómagos agradecidos.

  Ahora que cada palo aguante su vela.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: