SI menteix

El tres diputats de SI. El mig, Alfons López Tena, davant de la seu de la Diputació, el 31 d'octubre.

ARTICLE D’OPINIÓ

Alfons López Tena és un jurista de reconegut prestigi. Va ser notari de Tàrrega, Xàtiva i Barcelona i vocal del Consejo General del Poder Judicial. Potser per això, encara que avui sigui diputat de Solidaritat Catalana per la independència (SI), el vam creure quan va informar als periodistes que el cas de les motxilles esquitxava als colomencs Antoni Fogué, regidor del PSC i expresident de la Diputació, i al ex alcalde Bartu Muñoz. Alguns vam entendre que com a parlamentari havia tingut accés a una informació que la majoria no teníem i que les seves declaracions s’ajustaven a la veritat, per ser ell conocedor de les lleis que regulen les calúmnies i el dret a l’honor.

Doncs no, SI va mentir quan va afirmar que Muñoz havia signat els sobresous a d’una cinquantena d’alts càrrecs de la Diputació en la seva etapa com a vicepresident d’aquesta Corporació amb José Montilla. Doncs bé, Muñoz no va ser vicepresident amb Montilla i mai va signar cap paper relacionat amb aquest cas de suposada corrupció.

López Tena també va involucrar a Antoni Fogué en el cas de les motxilles. Fogué es troba molt molest amb aquest assumpte. Persones properes a ell asseguren que no ha pres cap iniciativa sobre aquest assumpte, que té el seu origen en un decret de l’any 2000; és a dir vuit anys abans que Fogué fos president de la Diputació.

No tot val en política, ni al món jurídic, ni en la vida en general, senyor López Tena. Les seves sortides de to comencen a ser més sonades que les de Joan Tardà, només que aquest últim almenys, de vegades,  fa gràcia.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: