La colomenca Loli Gómez tanca la llista d’ICV-EUiA

Loli Gómez, a la seu d'Iniviativa.

Loli Gómez tanca la llista electoral d’ICV-EUiA juntament amb Jordi Coca i Carlos, escriptor, i Carlos Jiménez Villarejo, ex fiscal anticorrupció. “La gent necessita escoltar que hi ha propostes clares per afrontar la crisi i nosaltres les tenim”, ha manifestat Loli Gómez, fins fa poc regidora de l’Ajuntament de Santa Coloma.

PERSONA COMPROMESA.– Loli Gómez ha estat sempre vinculada a la política i a les entitats socials. Des que el 1995 va entrar al govern municipal com a regidora delegada de Participació Ciutadana, ha assumit diverses responsabilitats al consistori colomenc. Ha estat al capdavant de la regidoria de Solidaritat i Cooperació (1999-2003) i de Serveis Socials, Solidaritat, Salut Pública i Consum (2003-2007), en què també exercia de Tinent d’alcalde.

En aquesta última etapa (2007-2011), ha combinat la dedicació municipal a l’oposició amb la tasca de presidenta-delegada de l’àrea de Salut Pública i Consum a la Diputació de Barcelona. D’altra banda, la seva inquietud ciutadana l’ha portat a vincular-se a l’Associació de Santa Coloma amb el Sàhara, la coordinadora d’AMPAS i el grup de Dones de Santa Coloma.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: