CDC obre a Santa Coloma la seva seu central d’Immigració

> La senadora Monserrat Candini i el diputat Ferran Falcó inauguren el local de la fundació nacionalista del carrer Pompeu Fabra amb un esmorzar amb empresaris i comerciants

Acte d'inauguració de la nova seu central del Secretariat d'Immigració de CDC al carrer de Pompeu Fabra, de Santa Coloma.

Convergència sap que té un sostre i vol trencar-lo. Aquest matí, la senadora i alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i el diputat al Parlament i regidor de Badalona, Ferran Falcó, han engegat a Santa Coloma un ambiciós projecte per tractar d’esgarrapar vots socialistes i d’altres formacions. “És un avís a la competència, als altres partits, venim a fer política i estem aquí per quedar-nos”, ha subratllat Falcó en el seu

Pere Gran, Ferran Falcó i Montserrat Candini.

discurs davant un nodrit grup de comerciants i empresaris de la ciutat, la majoria del club Rotary i l’ACI. En la mateixa línia, Candini ha dit: “El PSC el dia després de les eleccions es dissoldrà a Madrid com un terròs de sucre matant la singularitat catalana que només CiU defensa”

Amb aquest acte electoral, Àngel Colom, president del Secretariat d’Immigració de CDC i de la Fundació Nous Catalans, ha donat per inaugurat l’ampli local del carrer Pompeu Fabra, número 22. Colom ha subratllat que l’objectiu del seu partit és integrar als 1,6 milions d’immigrants que hi ha a Catalunya en el termini de 10 anys. “Això de nous catalans quedarà superat amb el pas del temps”, ha assenyalat. Colom ha anunciat que ve a viure a Santa Coloma (“Dien-me com em dic estava cantat”, ha dit) i ha assegurat que una vintena d’associacions han demanat ja poder utilitzar el viver d’entitats amb seu a la fundació. El sotsdirector serà Èric Bertran i el gerent, Pere Gran, empresari colomenc i militant de CDC.

Era dia d’anuncis i Ferran Falcó ha fet el seu. “Com a diputat de la comarca tindré aquí despatx, que estarà obert a tots els colomencs i al Govern de la ciutat”. En referència als immigrants ha manifestat: “Els volem catalans des d’ara mateix i no volem que ningú els fiqui el dit a l’ull”.

Votar amb el cap, el cor i la butxaca

Montserrat Candini, que encapçala la llista al Senat per Barcelona, ha demanat als comerciants i petits empresaris “votar amb el cap, el cor i la butxaca”. Candini ha destacat que “aquestes eleccions són molt importants perquè “Catalunya no pot gaudir del tots els recursos que genera, com a conseqüència de la doble crisi que pateix, de l’espoli fiscal al que està sotmesa”. En aquest sentit, ha destacat: “No es pot confondre solidaritat amb espoli. Cedim 16.000 milions que van i que tornen. Tenim un dèficit fiscal del 8,5% del PIB. Mentre alguns estan esperant la nostra solidaritat, perdem oportunitas”. També ha matisat que “des de CiU, des de Catalunya, nosaltres demanem que la nostra solidaritat no ens faci més pobres que els que acaben rebent la nostra solidaritat, perquè al final Andalusia i Extremadura estan per sobre de nosaltres”.

Montserrat Candini ha subratllat que “el Pacte Fiscal és una eina enormement potent per a estimular el creixement, millorar la competitivitat de l’economia i, en conseqüència, per reduir l’atur. I això és el que volem reduir l’atur, crear riquesa i, en definitiva impulsar l’economia”.

Candini s’ha refertit a “l’oportunitat” que suposaria el Pacte Fiscal per a impulsar el Corredor de la Mediterrània i els accessos als ports catalans. “Xina és la gran fàbrica del món, però Catalunya és la gran plataforma logística. Si comptéssim amb el Pacte Fiscal, tindríem els recursos suficients per tirar endavant els accessos al Port de Barcelona i connectar-lo amb el Corredor”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to CDC obre a Santa Coloma la seva seu central d’Immigració

  1. Asier Guerrero says:

    I Combarros???????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: