Ja patrullen els vuit mossos nous

  • El conseller Felip Puig envia els policies que va prometre a la Junta de Seguretat de Santa Coloma

El conseller Felip Puig atén als periodistes, el passat 21 de setembre.

Dit i fet. Els vuit mossos d’esquadra més que va prometre el conseller Felip Puig ja patrullen per la carrers de Santa Coloma de Gramenet. El titular d’Interior de la Generalitat va fer aquesta promesa el passat dia 21 de setembre en el marc de la Junta de Seguretat Local.

El conseller Puig va anunciar que la plantilla de Mossos d’Esquadra serià de 135, amb els vuit agents que enviaria. No obstant això, va recalcar que “els indicadors a Santa Coloma són bons”. Puig va donar una informació molt positiva, que desmenteix de forma categòrica la llegenda de Ciutad sin ley: “A Santa Coloma es registren 49 delictes per cada 1.000 habitants, mentre que en el conjunt de Catalunya es produeixen 72″. 

15% menys robatoris

Després de la reunió de la Junta de Seguretat Local, el conseller Puig (CiU) va exhibir un alt grau de coneixement de la realitat de Santa Coloma en una trobada informal amb els periodistes. A la premsa li va reclamar col·laboració i ponderació a l’hora d’informar sobre els successos i va demanar que també es publiquessin els resultats de les investigacions policials que, pensa, són molt positives. “Això s’ajustaria més a la realitat i contribuiria a donar una percepció de major seguretat”, va dir.

Puig va assegurar que els robatoris de vehicles i a comerços de Santa Coloma s’han reduït un 15% en l’últim any. No obstant això, va admetre que en altres aspectes les coses no van tan bé: “Els furts i estirades (de medalles d’or) als carrers de Santa Coloma han pujat, però hem pres mesures per solucionar-ho”. El conseller va enaltir la “bona col·laboració” registrada entre els Mossos i la Policia Local durant la Festa Major.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Ja patrullen els vuit mossos nous

  1. capdebolo says:

    ara em sento una mica més insegur que abans…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: