Núria Parlon estrena càrrec a la Federación de Municipios

Núria Parlon, al març del 2011.

Núria Parlon estrena càrrec amb el nou any. Ha estat triada vicepresidenta de la comissió de Cooperació i Desenvolupament de la Federación Española de Municipios i Provincias (FEMP). L’alcaldessa de Santa Coloma ha rebut aquest dilluns la carta de comunicació oficial del càrrec. La comissió la presidirà el seu col·lega de Palència, Alfonso Polanco.

La política colomenca és, sens dubte, un dels nous valors del socialisme català i espanyol. El 18 de desembre de 2011 va ser triada en el 12e. Congrés del PSC membre del secretariat de la Comissió Executiva Nacional, responsable de l’àrea de Ciutadania i Societat Civil, i forma part del nucli de confiança del nou primer secretari, Pere Navarro. A més d’alcaldessa, Núria Parlon participa en el Consell Comarcal i l’Àrea Metropolitana.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

6 Responses to Núria Parlon estrena càrrec a la Federación de Municipios

 1. Josep Tomàs says:

  I no hauria de dedicar-se 100% a la ciutat de Santa Coloma? Polítics que acumulen càrrecs amb les conseqüents dietes i remuneracions. Hauria d’estar prohibit.
  Mentrestant una milionada de parats i molt d’alta qualificació.

 2. Pep Blai says:

  Jo crec que és imprescindible que Santa Coloma estigui representada allà on es decideixen coses i crec que la Nuria Parlón és una bona ambaixadora.

 3. Patricia says:

  Yo pondría un tope de salario a los políticos tuvieran los cargos que tuvieran en las instituciones que fueran, porque luego con las dietas y las asistencias la cosa se dispara y se hace opaca. No lo digo por nuestra alcaldesa, pero en general es lo pienso respecto a lo dicho por Josep en su comentario.

 4. Benet says:

  Es poden desenvolupar bé tants càrrecs? Alcaldessa, presidenta de la Federació Comarcal del Barcelonès Nord del PSC, membre de l’executiva del seu partit a Santa Coloma, membre de l’executiva nacional, responsable nacional de Ciutadania i societat civil, membre del Consell comarcal del Barcelonès, i ara aquest nou de la Federació de Municipis. No sé si em deixo algun càrrec, però penso que l’alcaldessa d’una ciutat com Santa coloma, li hauria de dedicar el 100% a la seva ciutat. És humanament impossible desenvolupar bé tots aquests càrrecs.

  • Vicky Bartomeu Escrivá says:

   Nuria a triat la linea d´enriquirse per acumulació de carrecs. La que va triar el seu antecessor no está ben vista després de “visitar” la gàbia contra la seva voluntat.
   I bé que fa per aprofitar el vot classic Sant Colomenc semblant al de Marinaleda, etc…
   Enhorabona pel patrimoni a la Nuria, al mercat laboral privat li costaria 10 vides o més…….

 5. Toñi Gómez says:

  Hay una serie de gente en nuestra querida ciudad que siempre estáis metiendo el ojo a la gente, ya sea en el camping que montáis en la plaza de la Vila o en los actos públicos, plenos municipales incluidos. Es la misma estrategia que en Euskadi, pero allí fracsó y aquí tambien.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: