Gent llança un butlletí i una revista en paper

  • El grup vol donar una altra òptica de la transmesa pels “mitjans controlats” pel govern de la ciutat

El web municipal i el full informatiu és sabut que no agraden a quasi ningú. Per això, tots els partits disposen ja de la seva pròpia pàgina electrònica i alguns, de mitjans tradicionals. Es el cas de Gent de Gramenet que ha llançat el butlletí en paper Gent Informa, per explicar la posició del seu grup municipal. En el número zero, Gent fa una proclamació de principis: “Una altra manera de saber el que passa en els plens”. 

En la seva presentació, Gent afirma: “Aquest butlletí neix amb la finalitat d’informar de la tasca del grup municipal de Gent de Gramenet a l’Ajuntament, alhora que permetrà a la ciutadania rebre informació des d’una altra òptica que la transmesa pels mitjans oficials controlats pel govern de la ciutat”.

Cinc mil exemplars

A més a més, anuncien la publicació d’una revista bimensual, que abordarà temes d’actualitat i que tindrà un tiratge de 5.000 exemplars.

Gent Informa tracta de contrarestar la informació oficial que dóna l’Ajuntament Informa, que s’elabora des dels serveis d’Alcaldia i que no agrada a cap partit de l’oposició ni del Govern, excepte el PSC (i no a tothom). “Estem cansats que manipulin el que es diu en els plens i que no es reculli el que diem”, ha assenyalat un representant de Gent.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Gent llança un butlletí i una revista en paper

  1. A. Pérez says:

    No simpatizo con Gent de Gramenet, aunque comprendo su iniciativa, la aplaudo y les deseo éxito. Ya está bien de monopolios, aunque sean de “izquierdas”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: