Neix ‘L’altre veu’

  • Gent treu una revista per combatre el “monopoli informatiu” de l’Ajuntament

Gent de Gramenet ja té revista pròpia. Es diu L’altra veu i, com el seu nom indica, preten donar una visió diferent de la realitat colomenca. La van presentar ahir, en plena diada de Sant Jordi, enmig d’un al·luvió de crítiques a la política informativa del Govern Local (PSC, ICV-EUiA i CiU) i a la poca atenció de la major part dels mitjans de comunicació. “Des de Gent considerem que la majoria de la premsa transmet el discurs del Govern i de les empreses més influents, amb la intenció de legitimar i mantenir les injustes relacions de poder establertes avui dia”, diuen els de Gent, a la fotografía. 

Fa temps que venen denunciat la manipulació que el Govern Local fa del Full Municipal i la web, així com una suposada intoxicació a través de mitjans afins. Per això, diu, ha tret L’altra veu, que sortirà cada dos mesos i tindrà un tiratge de 5.000 exemplars.

Trencar el monopoli

Gent ha insistit que desitja “trencar el monopoli informatiu a la ciutat”, tant en els assumptes locals com en els de major importància polític. “Els mitjans de comunicació de masses –afirma– s’informa de les retallades dutes a terme per PP i CiU com a inqüestionables, com a l’única sortida a la crisi. Nosaltres volem dir que aquestes retallades són injustes i no necessàries, doncs existeixen altres àmbits possibles a retallar (com els sous dels polítics, les despeses militars i policials, o el pressupost regalat a la monarquia)”.

La revista dedica la portada a reafirmar el compromís de Gent en la defensa dels drets socials. De moment, la revista, com qualsevol òrgan de partit, porta més propaganda partidista que informació pura i dura. En tot cas, sigui benvinguda una altra veu.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: