L’Ajuntament enforteix el seu aparell de propaganda

ARTICLE D’OPINIÓ de JORDI CORACHÁN

L’Ajuntament fa una exhibició del seu aparell de propaganda en el butlletí L’Ajuntament Informa d’aquesta setmana. Dedica la seva portada a explicar una nova arma, els codis QR. Els que tinguin una Blackberry com la dels regidors i alts càrrecs, o un iPhone o qualsevol altre smartphone tindran el privilegi de poder llegir aquests codis i accedir a l’instant a la web municipal. No hi ha dubte que es tracta d’una notícia de portada, que té un gran interès per al conjunt de la població. 

Els que disposin d’un dispositiu d’aquests, amb un sol clic, podran treure una entrada del Sagarra o de l’Auditori, que en els temps que corren no està malament.

No esperin trobar les respostes del regidor Jordi Mas sobre les presumptes manipulacions dels consells d’administració de Gramepark –més diners malbaratats–. Tampoc trobaran idees per treure del pou al comerç local, ni per acabar amb l’atur creixent –13.400 treballadors ja–, ni evitar la pèrdua de pes de la ciutat en l’àmbit comarcal, ni el creixent deteriorament de la imatge de Santa Coloma fora… i mil problemes més, que requeririen del consens i no de la confrontació.

A l’Alcaldia li molesta que Gent de Gramenet denuncii el “monopoli municipal” i tregui la revista L’altra veu, i no és lògic ni dins d’una lògica partidista. Però, el problema és més greu, perquè durant aquest any al poder, el Govern Local ha mostrat el seu desgrat amb tot allò que no controla, inclòs El Mirall i Gramenet 2.0.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to L’Ajuntament enforteix el seu aparell de propaganda

  1. Joan Redón, desde la frontera badalocolomina says:

    Aquí tenen la pell molt fina, perquè hi ha dues o tres veus discordants, però jo pel que llegeixo en el seu bloc no veig quin és el problema, ja que no hi ha desqualificacions. En canvi el PSC fa guerra bruta a Badalona. Ara ha distribuït un montatge que pinta a l’alcalde com a nazi i al cap de l’oposició com Franco. Si no em creu, vegi

  2. Anna says:

    Hola Jordi, Només t’escric per dir-te que comparteixo al 100% el teus articles. L’actual consistori és “más de lo mismo” i a sobre fan propaganda de la transparència. Res més: felicitar-te per escriure tant clar: demostres un cop més el bon periodisme que fas! Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: