Per fi comencen les obres del col·legi Riera Alta

  • Els treballs tanquen tres anys de malsons, reunions i manifestacions de pares i mestres

Amb tres anys de demora han començat aquesta setmana les obres d’ampliació del col.legi Riera Alta. Com a mínim la darrera promesa feta el 19 de març pel regidor Diego Arroyo (independent a les llistes del PSC) no ha caigut en l’oblit.

Es tracta d’una notícia extraordinària per a Santa Coloma i la comunitat educativa. Els afectats estaven farts de promeses i també desconfiaven de la paraula donada pel regidor Arroyo quan va parlar amb els pares i professors que es manifestaven aquest dia a la plaça de la Vila. En qualsevol cas, el important és que el malson s’ha acabat.

Les màquines es troben ja al carrer Montevideo, 1 i 3, i el parc proper. Tenen vuit mesos per construir dotze noves aules i nou més específiques, un gimnàs i una pista poliesportiva amb vestidors, la biblioteca, el menjador, la cuina i altres serveis administratius necessaris per al funcionament del centre. L’ampliació es farà de manera adossada a l’única planta de l’edifici del centre, amb façana als carrers Alps i Santa Eulàlia ia la plaça de la Pau. El nou centre tindrà tres plantes d’alçada, més un soterrani.

“Desprès de moltes reivindicacions, reunions, promeses i manifestacions… Desprès de tans i tans entrebancs per fi han començat les obres de la segona fase de l’escola”, diuen els responsables del col.legi.

El departament d’Ensenyament de la Generalitat, va encarregar a l’empresa GISA, la redacció del projecte executiu i les corresponents obres de segona fase d’aquesta escola. Al mateix temps, GISA va adjudicar tota l’obra a la constructora Benito Arnó e hijos,S.A. La superfície de construcció és de 2.865,28 m2 i el pressupost d’execució del contracte és de 3.407.408,11 euros.

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: