ICV-EUiA treu el butlletí ‘A peu de carrer’

Sembla com si hi haguessin eleccions. Els partits s’afanyen a treure el seu propi butlletí d’informació mensual en la doble versió: electrònica i paper. Per Sant Jordi ho va fer Gent de Gramenet, i avui ha presentat el seu ICV-EUiA. Es diu A peu de carrer

La versió impresa servirà com un element de suport a les sortides i “visites de barri” del grup municipal, així com mitja de comunicació i relació amb els interessats que no utilitzen les noves tecnologies. Té per objectiu donar a conèixer de forma directa l’activitat dels tres regidors d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, Alexandra Sevilla i Xavi Pujols.

Aquest primer número de la coalició a Santa Coloma recull en portada la manifestació del Primer de Maig contra la reforma laboral i les retallades i assenyala les accions que s’han emprès a nivell local. Com a continguts, també destaca la ferma oposició d’ICV-EUiA a l’amnistia fiscal que vol aplicar el PP i s’hi recullen temes que es van defensar en l’últim Ple municipal com la defensa de la gestió pública de l’aigua o el finançament de les escoles bressol.

Siscu Sánchez

El portaveu del grup municipal, Siscu Sánchez, ha explicat: “Amb aquest butlletí volem reafirmar el nostre compromís amb vosaltres, que ens heu escollit democràticament, per tal que pugueu conèixer la nostra tasca diària tant al carrer com a l’Ajuntament”. També ha afegit que, tenint en compte el context de retallades que vivim, “A peu de carrer” es posiciona com “una veu clara” en defensa dels treballadors i treballadores que volen preservar “els seus drets i llibertats”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: