El PP crea un consell d’afiliats per assumptes greus

El PP local ha creat un òrgan de consulta i reflexió entre els seus afiliats. Es diu Consell dels Militants Populars i el seu objectiu és estudiar i donar resposta als principals problemes de Santa Coloma. 

El president local Luis Moreno va subratllar durant la seva constitució, dissabte passat, que el Consell serà un espai de trobada, treball i reflexió que propiciï el debat sobre aquells temes i problemes d’especial transcendència, que afecten els veïns de Santa Coloma, “a els que haurem de buscar solucions de manera conjunta “.

Moreno es va comprometre a portar les conclusions i suggeriments del Consell a la direcció local per decidir les accions a prendre pel PP. Segons Moreno, la constitució del Consell suposa una clara aposta “per una major implicació dels nostres afiliats en la vida interna del partit”. El president PP colomenc va ressaltar la importància de comptar amb una àmplia representació de la militància per “trobar respostes plurals” a problemes de Santa Coloma cada cop més complexos.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to El PP crea un consell d’afiliats per assumptes greus

 1. Eduardo Sanchez says:

  Estos personajes del pp enciman se nos ríen, nos crean los problemas, aumentan la crisis, nos reducen los salarios, pagan con nuestro dinero a sus amigos de Bankia que mayoritariamente esta compuesto por ellos… y encima dicen que buscaran respuesta populares de los problemas de Santa Coloma ¿Cinismo?

 2. Jaume Abello Teruel says:

  PODRIAN EMPEZAR EXPLICANDO ESTO,NO SOLO A SUS MILITANTES,TAMBIEN A TODOS/AS LOS CIUDADANOS DE NUESTRA MALTRATADA CIUDAD.

 3. Oscar says:

  Al meu entendre és una decisió d’allò més encertada atès que democratitza la vida d’un partit polític (en aquest cas el popular). També penso que els partits de la nostra ciutat haurien de cuidar dels nostres ciutadans i de la mateixa. I nosaltres demanar-los explicacions en primer lloc de les seves polítiques a nivell municipal i deixar de demanar en els temes que ni punxen ni tallen.
  Si jutgem la política nacional el psc tampoc hauria de governar Santa Coloma.
  Sense comptar que la ciutat de Santa Coloma és de les pitjors governades i gestionades de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: