Cacaolat desmunta l’antiga fàbrica de cerveses Damm

  • La nova factoria de la marca de batuts estarà a punt durant el 2013

Els nous propietaris de la companyia Cacaolat -Cobega, Damm i Victory Turnaround- han començat a desmuntar l’antiga fàbrica de cerveses de Can Zam. En el seu lloc, aixecaran la nova factoria de la marca de batuts, que estarà a punt el 2013. 

La planta a Santa Coloma de Gramenet ocupa una superfície de 52.000 metres quadrats, dels quals 22.000 ja estan construïts, i la fàbrica té una zona de producció i envasament que s’adaptarà a la nova línia de productes, laboratori, sala de generació d’energies, pous d’aigua i una depuradora de tractament d’aigües.

Riquesa per la ciutat

La construcció de la nova planta suposarà la creació de nous llocs de treball, i mentrestant es potenciarà la producció des de la fàbrica del carrer Pujades de Barcelona, i alhora es reiniciarà progressivament l’activitat a la planta d’Utebo (Saragossa), que ja ha estat objecte d’un ERO. A l’hora, la nova Cacaolat suposarà una important injecció econòmica per a les depauperades arques de l’Ajuntament

El pla industrial de l’aliança preveu per a les fàbriques catalana i saragossana la modernització dels sistemes productius, de distribució i gestió de punt de venda amb l’objectiu de recuperar la quota de mercat i els volums de venda històrics, així com rellançar Cacaolat a Espanya i a l’àmbit internacional.

Cacaolat serà una empresa autònoma i independent dels seus accionistes dirigida per Francesc Lluch amb una participació del 49% de Damm i Cobega, respectivament, i un 2% de Victory Turnaround.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

2 Responses to Cacaolat desmunta l’antiga fàbrica de cerveses Damm

  1. juanra says:

    Adeu a la olor de civada torrada de matinada. Ho trobaré a faltar, formava part de la ciutat.

  2. Pilar says:

    bueno juanra, l’oloreta a cacaolat tampoc pinta malament… 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: