La Diputació, la comarca i Badalona també rebutgen la MAT

  • Santa Coloma aconsegueix tres importants aliats contra Red Eléctrica Española

L’Ajuntament compta amb tres nous aliats contra la MAT. La Diputació de Barcelona (que controla CiU), el Consell Comarcal (PSC) i L’Ajuntament de Badalona (PP) han expressat aquesta setmana el seu rebuig a la línia de Molt Alta Tensió. La decisió suposa un suport a la moció aprovada per tots els partits en el ple municipal de dilluns.

La resolució aprovada per unanimitat a Santa Coloma va ser objecte de debat a la Diputació. Els socialistes van subratllat la capacitat de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, per liderar la protesta ciutadana i arribar, van assenyalar, a acords amb altres forces polítiques.

Per altra banda, el Ple del Consell Comarcal del Barcelonès va decidir no autoritzar a Red Eléctrica Española la ocupació dels seus terrenys per a la construcció de la subestació de 400Kv. El Consell no els posarà a disposició de Red Eléctrica fins que no es resolgui el recurs al Suprem presentat per l’Ajuntament. 

L’Ajuntament de Badalona, que presideix el popular Xavier García Albiol, va aprovar una moció contrària al pas de la MAT per la comarca en les condicions actuals.

Com és sabut, Red Eléctrica Española pretén transformar la línia actual en una línia de Molt Alta Tensió amb torres gegantines i els ajuntaments, els partits i diverses entitats ciutadanes s’hi oposen.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to La Diputació, la comarca i Badalona també rebutgen la MAT

  1. Alex Jornet Blanco says:

    Me gusta el programa de las fiestas de este año, pero si de mi dependiera las cancelava y el dinero que se invierte lo metia en la educación y sanidad. Y mira que me gutan las fiestas de santa coloma, pero hay necessidades por cubrir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: