La ciutat té 200 aturats menys

Entre el mar de notícies negatives n’hi ha una que convida a un cert optimisme. Per segon mes, Santa Coloma veu reduir el nombre de aturats en 207 persones (97 l’últim mes). Malgrat el descens, la xifra total de treballadors sense feina és encara molt alta: 13.135 persones en total. 

Santa Coloma ha sofert com poques ciutats la virulència de la crisi i en els últims 12 mesos ha patit un increment de 1.157 aturats. Segons les dades del departament de Treball de la Generalitat, dels 13.135 aturats, 7.362 són homes i 5.773, dones.

La greu situació ha obligat l’Ajuntament (PSC-ICV-EUiA i CiU) ha destinar la major part dels seus recursos a pal · liar aquesta situació.

Les retallades en Educació i Salut, el copagament de la Sanitat, la pujada d’impostos (IVA, IRPF), increment dels serveis (aigua, llum, gas) i el transport està fent insostenible la vida per a moltes famílies.

Un part important de la població ha reaccionat en contra de les mesures econòmiques dels governs de la Generalitat (CiU) i de Madrid (PP).

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to La ciutat té 200 aturats menys

  1. Daniel Torrejon Martinez says:

    Y peor que se va a poner. Siempre pueden decir que es un error contable como lo de los 400 euros. Eso si para muchos esto no es grave. que 200 mil personas esten sin cobrar 400 tristes euros pero si robar 9 carritos hara que se hunda españa. Estoy harto de este pais…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: