L’Ajuntament destina 900.000 euros a llibres de text

Els llibres de text continuaran sent gratuïts a Santa Coloma, per sisè any consecutiu. L’Ajuntament gastarà 922.280 euros (153, 5 milions de pessetes) en la compra de llibres (de P-3 a 6è) i ordinadors (1r d’ESO) de tots els centres públics i concertats. 

Segons el regidor Diego Arroyo, titular d’Educació, aquesta partida del pressupost fa possible que en molts casos els llibres siguin gratuïts o gairebé, és a dir, que les famílies hagin de fer només una petita despesa.

L’alcaldessa Núria Parlon ha dit que l’Ajuntament ha fet un gran esforç per destinar prou recursos per mantenir el finançament del programa de reutilització de llibres i el de digitalització de 1r d’ESO, la xarxa d’escoles bressol municipals o els ajusts a les famílies, malgrat la rebaixa en les aportacions econòmiques de la Generalitat. “Hem optat per compensar aquest dèficit amb un sobre-esforç del pressupost municipal per garantir la igualtat d’oportunitats a la nostra ciutat”, ha subratllat.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to L’Ajuntament destina 900.000 euros a llibres de text

 1. Nacha says:

  És una retallada important. L’any 2011 l’ajuntament va dedicar a llibres de text 1.133.270 euros.

  Malgrat la presentació “en positiu” de les dades, el cert és que han retallat uns 211.000 euros que és més del 18 % de retallada però ara que governen i cobren els seus sous de l’ajuntament els que abans eren crítics, callaran i ens amagaran aquesta realitat.

  211.000 euros és una quantitat inferior al que han pujat anualment els sous de polítics i càrrecs de confiança a Santa Coloma.

 2. Elisa says:

  Mis hijos van a las Palmeras y no pagan nada y mis sobrinos al Unamuno y tambien cero!

 3. Nacha says:

  Pues tienen más suerte que otros porque el mismo concejal reconoce que no llegará para todos. Además los profesionales ya advierten de que algunos libros han sido muy reutilizados y no sirven pero no hay presupuesto para renovarlos, en perjuicio de la calidad.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: