Santa Coloma entrega 6.600 signatures contra la MAT

Avui ha tingut lloc un altre acte contra la MAT. Representants de la Federació d’Associacions de Veïns (FAVGRAM), de la Plataforma Serra de Marina i de l’Ajuntament, així com un centenar de veïns, s’han concentrat a la plaça de la Vila per protestar per l’acta d’expropiació dels terrenys per part de la Delegació del Govern. Més tard, una trentena de membres de les entitats esmentades, que integren la Comissió Aturem la MAT, s’han desplaçat fins a la seu de Red Eléctrica a Barcelona i han entregat la primera tanda de signatures: 6.636. 

“Tampoc hi serem avui”, ha dit l’alcaldessa Núria Parlon davant un nodrit grup de periodistes. Així doncs, l’home de negre enviat pel Govern no tindrà qui li signi.

Unitat veïnal

El president de la FAVGRAM, José Luis Muñoz Algarín, ha subratllat que la unitat és total al voltant de la necessitat d’aturar la MAT i una representant de la Plataforma, Epi Román, ha subratllat els efectes perniciosos de la línia de molt alta tensió: “No és bona ni per a la salut dels veïns ni per al medi ambient “.

En l’acte de davant de l’Ajuntament han participat tots els regidors del PSC, ICV-EUiA –amb Siscu Sánchez al capdavant–, Gent –amb Guida Martín– i cap del PP ni de PxC. Per part de CiU hi era Susana Abelló, mentre que Carles Combarros es trobava en una reunió amb empresaris, segons fonts de CDC. També hi havia membres dels partits d’esquerres i de la coalició nacionalista, i de l’Asociación de Parados Mayores Activos, entre d’altres col.lectius.

Tracte “denigrant”

Un cop a la seu de l’elèctrica, la trentena de desplaçats ha demanat que una comissió pogués entrevistar-se amb el delegat de la companyia, sempre amb civisme. Un responsable de la mateixa ha accedit a rebre a l’alcaldessa ia alguns regidors, però aquests han declinat la invitació a favor dels veïns. Finalment, només s’ha deixat pujar al president de la FAVGRAM, que ha fet entrega de les dues caixes de signatures.

La regidora Alexandra Sevilla, d’Iniciativa, ha calificat de “denigrant” el tracte rebut per part de Red Eléctrica Española.

Més notícies sobre la MAT

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Santa Coloma entrega 6.600 signatures contra la MAT

  1. Nil Rider says:

    L’ajuntament volia anar directament a la companyia de la red elécrtica, i Plataforma de la Serra de Marina i Can Zam ha muntat la concentració a plaça de la vila sabent que hi havia els representants de la companyia, com és que l’ajuntament volia una plaça buida? que l’atenció estigués en una ciutat veïna? Bé acabat l’acte (just a les 11, hora a la qual havíen de venir els representats de RE) l’alcadessa i regidors entren a l’ajuntament. On ja hi havia els representants de la companyia. POt ser que faltéssin signatures? Però no a les caixes….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: