Gramepark farà un ERO que afectarà entre 12 i 18 treballadors

 • L’empresa municipal té problemes de tresoreria i no pot pagar les nòmines ni als proveïdors
 • El tancament de vies de crèdit per la crisi ha fet caure les vendes i ha provocat el col.lapse
 • Els treballadors diuen que els seus sous han estat retallats i culpen a la direcció de la situació

Les coses fa temps que no rutllen a Gramepark. L’empresa pública municipal té problemes de tresoreria: no té diners per pagar les nòmines i als proveïdors. Davant la greu situació, l’Ajuntament de Santa Coloma anunciarà en les pròximes hores un Nou Pla d’Acció i la presentació d’un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), que afectarà entre 12 i 18 treballadors, que perdran la feina.

Fonts municipals han assegurat que els responsables de Gramepark pensen negociar els detalls de l’ERO amb els representants dels treballadors i han assegurat que no hi ha una llista de persones afectades per l’expedient. La direcció de l’empresa municipal plantejarà la necessitat de recudir entre 12 i 18 llocs de treball per equilibrar els comptes i tractar que la societat sigui viable.

Col.lapse

La dificultats per obtenir finançament a causa de la crisi i la caiguda de les vendes de pisos i garatges per el tancament del crèdit a les famílies ha provocat el col.lapse de Gramepark. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha hagut d’avançar diners per pagar l’última nòmina i hi ha proveïdors que no cobren des de fa més de cinc mesos.

El consell d’Administració de Gramepark es reuneix avui, a partir de les 10, per tractar de diferents assumptes de l’empresa pública i en l’últim punt de l’ordre del dia es dedicarà al Nou Pla d’Acció.

Neguit entre els treballadors

La plantilla viu amb nerviosisme i angoixa des de fa temps per la manca de persperctivas de futur. Es queixen que de moment els seus sous han estat retallats i responsabilitzen a la direcció del col.lapse de Gramepark.  S’ampliarà

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

7 Responses to Gramepark farà un ERO que afectarà entre 12 i 18 treballadors

 1. Miki Garcia says:

  Avui tornarem amb el cuento d’acomiadar a penya currant de Gramepark. Algú parla de la mala gestió i decisions dels polítics? I del gerent? Es clar, es més facil fotre al carrer uns quants treballadors honrats (sobre tot que no tinguin el carnet del PSC) i no dir la veritat de perquè Gramepark té un deute bestial. Serà per culpa de la feina dels que acomiaden? O serà per la incompetencia dels polítics i gerents que continuen a la seva poltrona?

 2. Alfonso Marmol says:

  Ya era hora hombre, que estos trabajadores se pasaban el día en el bar de al lado y su sueldo hoy innecesario, quien tiene dinero o se lo prestan para comprar pisos? nadie!!!! lo pagamos muchos colomenses en paro!!

 3. Retroenllaç: “Gramepark es viable, pero la incertidumbre es mucha” « Gramenet 2.0

 4. Gloria Martin says:

  Mas vale un ERO que cerrar la empresa y todos a la calle.

 5. Eduardo Sánchez says:

  Deurien tancar Gramepark, acomiadar al Gerent per incapç (a les empreses on ha treballat sempre amb anar a la ruina) a altres treballadors sense cap mena de contingut en la seva feina i la resta dels treballors que passin a l’ajuntameent i que treballin de debó. Que tanquin de una vegada i que el poble de Santa Coloma no pagui més les malversacions i el despilfarro dels diners.

 6. Pepa Flores says:

  Crec que es més sensat retallar als alts càrrecs que son els que mes cobren i menys aporten que prescindir de personal qualificat i treballador. Per cert jo visc a prop de les oficines i mai he vist fer la feina al bar del costat.

 7. Gloria Martin says:

  Las medidas son duras, pero no podemos olvidar que en un momento de crisis general como el actual, todas las empresas relacionadas con la construcción han caído. La culpa es de la especulación de los bancos, si no hay créditos no hay pisos. Gramepark ha reducido su deuda, ha mantenido sus puestos de trabajo hasta este momento y ha solucionado muchos problemas de la Ciudad. Me consta que no tiene ningún piso vació y que garantiza la construcción de las viviendas adjudicadas, ha construido miles de plazas de aparcamientos tan necesarias en la ciudad y realiza una labor social muy necesaria, rehabilitando viviendas y solucionando problemas de alquileres.
  Intentemos salvar esta empresa municipal, no es la única que en estos tiempos se ve forzada a reducir plantilla. Estoy de acuerdo en que se empiece por los sueldos mas altos e innecesarios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: