CiU pregunta al Govern per la proximitat de la MAT a les cases

  • El diputat Pere Macias vol saber perquè a Girona la línia passa a 500 metres i aquí a 75

“Per quins motius per a la línia MAT de Santa Coloma de Gramenet no s’apliquen els mateixos criteris que en la línia MAT al seu pas per les comarques de Girona on es va decidir el pas a més de 500 metres dels habitatges?”. Aquesta és una de les quatre preguntes que ha efectuat per escrit al Govern el diputat nacionalista Pere Macias al Congrés. 

Pere Macias va encapçalar al juliol una delegació de CiU que va visitar els barris de Les Oliveres i Can Franquesa, així com la línia elèctrica actual. El diputat es va comprometre amb els veïns a traslladar la seva oposició al Govern, davant la proximitat de la línia, que passarà de 200 a 400 kW, i la subestació a les cases, que en alguns casos és de 75 metres. En aquesta visita, Macias anava acompanyat del diputat del Parlament, Ferran Falcó, la representant de la Diputació, Mireia Hernàndez, i els regidors colomencs Susana Abelló i Carles Combarros.

En el seu escrit al Govern, Macias fa tres preguntes més:

  • “¿Qué alternativas de emplazamiento de la futura subestación de REE en Santa Coloma de Gramenet se han tenido en cuenta?”
  • “¿Por qué motivos el emplazamiento escogido de la futura subestación en Santa Coloma de Gramenet está a tan solo 75 metros del Barri de Can Franquesa?”
  • “¿Cuál es el calendario previsto de ejecución de la subestación y de la línea MAT de Santa Coloma de Gramenet?”

Més notícies sobre la MAT

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to CiU pregunta al Govern per la proximitat de la MAT a les cases

  1. Pere Grau says:

    En aquest assumpte com en altres, no acabo de comprendre la postura de Convergència. interpreto que volen la MAT, però com a Girona, a 500 metres dels habitatges, és això? no estaria malament, perquè crec que els socialistes s’han sumat al tema per aprofitar i promocionar la seva alcaldessa. Ells volen la MAT, ja que van ser ells qui la van aprovar, Zapatero i els seus ministres. o és que ens mamem el ditet?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: