Pere Navarro a Santa Coloma: “No sóc antiindependentista”

• El líder del PSC afirma que l’independentisme no és la seva opció, però la respecta

• El dirigent socialista visita la Fundació Tallers, en dificultats després de les retallades del 57% d’ajuts

• Perilla l’atenció a una trentena de persones d’entre 40 i 50 anys amb una greu deficiència


Pere Navarro ha volgut avui llançar dos missatges en la seva primera visita a Santa Coloma com a candidat a la presidència de la Generalitat. Ho ha fet a la Fundació Tallers per retreure les retallades, que afecten un 56,92% de les ajudes a aquesta entitat, i per donar el seu suport social a les persones discapacitades. A preguntes del periodistes, Navarro ha manifestat: “No sóc independentista, però tampoc antiindependentista”

Pere Navarro, acompanyat de l’alcaldessa Núria Parlon, s’ha reunit amb el director Ricard Matas. Navarro i Parlon s’han sentit preocupats pels efectes que poden tenir, a curt termini, les retallades dels Pressupostos Generals de l’Estat, que podrien deixar al carrer més d’una trentena de persones d’entre 40 i 50 anys amb una greu deficiència. Després han visitat els tallers, han parlat amb nombrosos treballadors i discapacitats, i ha fet una roda de premsa. A les hores, el marc social de la visita s’ha vist desbordat per l’actualitat política.

Manifest catalanista

Navarro, ha assegurat que no veu una “gran diferència” entre el document per una Catalunya-Estat que defensen 144 destacats militants del PSC i el projecte de partit que ell defensarà. “El manifest respon al que hem defensat de forma col.lectiva dins del partit”, va respondre. Navarro ha afegit que es tracta d’un document “útil” i que serà tingut en compte i incorporat al debat d’elaboració del programa electoral del PSC.

Tanmateix, el líder socialista ha manifestat: “No sóc independentista. No és la meva opció, però no sóc antiindependentista”.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Pere Navarro a Santa Coloma: “No sóc antiindependentista”

  1. Pep Aloi says:

    El Sr Navarro no és independentista ni antiindependentista. El que no està tan clar és perquè visita la Fundació Tallers i instrumentalitza als discapacitats en la seva campanya electoral.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: