Oriol Pujol tranquil·litza els empresaris sobre l’Estat Propi

 • “Artur Mas no s’ha tornat boig”, ha dit a Santa Coloma el secretari general de CDC

“Artur Mas no s’ha tornat boig. O tenim Estat propi o no ens en sortirem d’aquesta situació”. Amb aquesta rotunditat s’ha expressat Oriol Pujol, secretari general de CDC, davant 120 empresaris de Santa Coloma.  L’esmorzar ha estat organitzat per Pere Gran a la seu de Nous Catalans.

En una intervenció de més d’una hora, en què ha admès preguntes, Oriol Pujol s’ha esforçat a evaporar les ombres de dubte que causa el procés entre l’empresariat. Ha subratllat que a les empreses i als autònoms els anirà millor, ja que l’actual sistema espanyol hipoteca el futur de Catalunya. “No podem seguir així. Mentre la rica Baviera aporta el 4% del seu PIB a Alemanya, Catalunya aporta prop del 9%”. 

Pujol s’ha esforçat a desmuntar totes i cada una de les pors que “llança el PP” i els mitjans de Madrid. Ha dit que ningú ha de témer a no cobrar la seva pensió, ja que “les pensions avui es paguen amb els diners dels impostos d’avui”.

L’Exemple de Jordi Pujol

Ha posar com a exemple a Jordi Pujol, un home prudent, “que es treu el barret davant Artur Mas”. No ha demanat el vot – “Avui no toca”, ha dit emulant el seu pare. Ha assegurat que aquest acte estava previst per al juliol per parlar del Pacte Fiscal i que un problema seu d’agenda ho va impedir. No ha demanar el vot, però va sol.licitat que la gent recapacités. “Ens interessa més el Estat propi que la situació actual. En cas contrari, Catalunya, s’empetitirà”.

Han acompanyat a Oriol Pujol a la taula presidencial, Ferran Falcó, diputat al Parlament, Mireia Hernàndez, membre de la Diputació, Carles Combarros, regidor colomenc, i Àngel Colom i Pere Gran, de Nous Catalans.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

3 Responses to Oriol Pujol tranquil·litza els empresaris sobre l’Estat Propi

 1. F.H. says:

  Curiós, oi?

  Li ha acompanyat un que va fer alcalde de Badalona al Garcia Albiol (PP), que li vota a favor els pressupostos, amb qui governa la ciutat veina, i una altra qyue governa la Diputació de Barcelona en coalició amb el PP, essent socis de govern.

  Aquest quan han sortir hauran anat a reunir-se amb el Garcia Albiol (alcalde de Badalona i President de l’Àrea de Salut Pública de la Diputació, que es reparteix amb CiU) per dinar plegats, prendre acords i de passada, als postres i entre copes amb càrrec a la targeta VIP, fotre’s de tots els assistents a l’acte d’aquest matí.

  Hipòcrites!

  No persegueixen complir uns ideals, només exercir el poder com sigui!

  Aquesta estratègia ja els està bé a tots dos partits perquè ens oblidem del que ens estan fent.

  Fa fàstic tot plegat.

 2. Pere gran says:

  Reprèn l’edició Resume Editing
  Acte molt important amb gran acceptació per part dels 120 empresaris assistents entre els que es trobaven com 8 o 10 militants, la resta simpatitzants nostres i d’alguna altre organització pro que diuen que ara toca país i que en aquestes estaran amb el President.
  Com diu el nostre hastad. #totsambelpresident.
  Gracies a tothom, espero retrobar-nos pròximament.
  Pere Gran

 3. Juan Antonio says:

  Y el PSC a todo esto sigue sin saber donde esta, no defiende el derecho a la autodeterminación, no sabe si hará huelga el dia 14 de noviembre, la alcaldesa perdida y sin proyecto para la ciudad, siguen los antiguos elementos que quedaron del pretoria sus herederos y lacayos, con esta manera de hacer politica de ??????, acabararemos como en badalona, que pena que la Sra. Parlon y l’hereu Esteban Serrano en tan poco tiempo entierren al PSC de nuestra ciudad y con ello nos pongan en manos de la derecha.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: