Ferran Adrià inaugura la Bullipedia a Santa Coloma

És un somni fet realitat. Ferran Adrià ha inaugurat avui a Santa Coloma la Bullipedia, una eina per a saber-ho tot sobre la cuina, la seva història i la seva antropologia.

El millor cuiner del món ha explicat el seu projecte, que té la seu a l’edifici de la Masia del campus de l’Alimentació de Torribera. L’alcaldessa Núria Parlon li agraït la iniciativa.

La Bullipedia és un projecte estratègic d’abast internacional que consisteix a crear un fons documental digital en el qual s’inclourà tot el coneixement culinari generat a El Bulli i els resultats de la incorporació de nous productes creatius provinents de la cuina internacional.

Igualment, la Bullipedia és també una plataforma de debat per compartir idees sobre la funció creativa en gastronomia sense oblidar aspectes de nutrició humana, dietètica i seguretat alimentària.

La UB aportarà el coordinador de l’Equip Responsable de Continguts i Gestió, així com l’espai per ubicar la UB-Bullipedia i el suport necessari de l’administració del campus per desenvolupar el projecte. L’equip acadèmic disposarà d’experts externs a la UB que col · laboraran en el projecte.

El conveni se signa amb una durada inicial de tres anys amb la voluntat d’esdevenir un referent mundial de l’actual ciència gastronòmica catalana i internacional.

Anuncis

Quant a Jordi Corachán
Periodista

One Response to Ferran Adrià inaugura la Bullipedia a Santa Coloma

  1. Pedro says:

    Se trata de una iniciativa sensacional, que ponen en el mapa a Santa Coloma, como suele decirse.
    Gracias amigo Ferrán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: